Anči a Laci Strike oslávili 10. výročie svadby, spolu sú už 19 rokov. Aký je ich recept na šťastný vzťah?

Patricia Poprocká, 5. septembra 2022 o 04:38

Sú slávni, šťastní a tvoria pár už (na slovenský šoubiznis neuveriteľných) 19 rokov. Tanečný pár Anči a Laci Strike oslávili pred pár dňami 10. výročie svadby. „Láska je silná, máme sa navzájom radi, to nás vedie ďalej,“ zverila sa tanečníčka pred časom pre ahojmama.sk.

Anči s manželom Lacim a synmi na snímke spred niekoľkých rokov.

Foto: LAGO photography

Anči mala 19, keď sa dala dokopy s o 11 rokov starším Lacim. Dnes sú šťastnými rodičmi 11-ročného Danka a osemročného Adama, a tiež jedným z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu. Majú recept na dlhodobý šťastný vzťah?

Anči Strike v tom má jasno: Základom je vzájomné porozumenie. „Myslím si, že keď si ľudia rozumejú a dokážu sa pochopiť, netreba v tom hľadať systém,“ vysvetlila v rozhovore pre náš portál s tým, že každá dvojica funguje inak a je na nich, komu čo vyhovuje. „Napríklad stretla som sa s reakciou: Bože, ja by som to nedala, keby mi muž prišiel domov o pol jedenástej z tréningov...“ Jej to ale neprekáža. „Ja sa teším, že robí to, čo ho baví a je šťastný. Dôležité je, aby to pre toho konkrétneho človeka bolo také, že sa v tom cíti fajn. Čiže nemám zaručenú radu, ako to má byť. My sme spolu a je nám dobre,“ uzavrela túto tému.


Že sa aj po toľkých rokoch cítia manželia dobre, vidieť aj z fotografií, o ktoré sa delia na sociálnych sieťach.


Rodina spolu na výlete v Prahe, koncerte kapely Metallica.


A jedna z ich tanečnej akadémie so vzácnym hosťom, ikonou hip hopu Buddha Stretchom, ktorý robil aj choreaografiu pre Michaela Jacskona v klipe Remember The Time. „Aj mňa naučil strašne veľa,“ vraví Anči.


Pózovanie pred objektívom manžela.



Anči Strike sa okrem tancovania venuje aj laktačnému poradenstvu v rámci združenia MAMILA. Dôležitosť a prirodzenosť dojčenia vysvetľovala aj v televíznych reláciách, ona sama dojčila svojich synov do prirodzeného odstavenia. „Moje deti sú už veľké a magický „cicík“ nechcú, nepotrebujú. Som rada, že som sa tohto momentu dožila (úsmev), lebo niekedy už človek fakt mal pochybnosti, či do maturity sa budú vrhať do výstrihu. Ale ne ne…, nebojte, všetko príde, kedy má, prestanú sa samé dojčiť, keď budú ready,“ odkázala matkám pri príležitosti augustového Svetového týždňa dojčenia k tejto fotografii.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >