Akoby jej z oka vypadla. Nádherná dcéra Cindy Crawford poslala mame krásne vyznanie

gb, 23. februára 2021 o 04:45

Jedna z najkrajších modeliek všetkých čias Cindy Crawford dobyla svojím pôvabom a charizmou celý svet, ale keď sa teraz v 55. rokoch obzrie za doterajším životom, určite nemyslí na slávu a peniaze, ale na to, že sa jej podarilo vybudovať dokonalé rodinné šťastie.

„Šťastné narodeniny, prekrásna mama. Si človek, ktorý ma vždy učil, aby som dvakrát merala a raz strihala. Žena, ktorá sa stáva každým rokom krajšia a matka, ktorou dúfam, že raz budem aj ja. Milujem ťa," vyznala sa modelkina dcéra Kaia Gerber (19), ktorá už kráča v maminých šľapajach a je vyhľadávanou hviezdou prehliadkových mol. Ku krásnym slovám vďačná dcéra pripojila i fotografiu mamičky z mladých liet.



Samotná Cindy sa vrátila ešte ďalej do minulosti a pri príležitosti narodenín, ktoré oslávila v sobotu 20. februára, zverejnila svoju fotku ako malého dievčatka. „Odtiaľ až sem v jednom žmurknutí oka. Som plná vďačnosti za svoju rodinu a priateľov. Viem, že každý rok, každý deň je požehnanie," nechala sa počuť.



Matka a dcéra spolu nad šachovou partiou. Počas intelektuálnej zábavy ich zvečnil manžel Cindy Crawford, americký podnikateľ v zábavnom priemysle Rande Gerber (58). „Aj šachy môžu byť nádherné," pripísal k fotke. Manželmi sú už 23 rokov (poznali sa ešte štyri roky pred svadbou), predtým bola modelka štyri roky vydatá za amerického herca Richarda Gereho.



Tá podoba. Kaia Gerber nezaprie, kto je jej mamou.



... a samotná mama za mladi.



Modelka je nielen šťastnou mamou, ale i manželkou. „Som pyšná na život, ktorý sme si vytvorili. Aj keď sa veci niekedy nevyvíjajú dobre, spojíme sily a všetko prekonáme. Ľúbim ťa," tieto slová venovala Cindy Crawford svojmu manželovi pri príležitosti sviatku zamilovaných 14. februára.



Manžel sa v komplimentoch nedal zahanbiť: „Ďakujem ti, že sa o nás všetkých vždy staráš." Na fotogafii mladá mamička Cindy Crawford so svojimi deťmi.



Staranie sa v podaní Cindy Crawford môže vyzerať aj takto.



Štvrtým členom rodine je Presley Walker Gerber (21). Ako vidíte, majú sa všetci veľmi radi.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >