Rozkošné copaté dievčatko. Adriana Sklenaříková sa vybrala s dcérkou na prechádzku, veľmi im to spolu svedčí

gb, 9. júna 2020 o 09:45

Topmodelka Adriana Sklenaříková (48) zverejňuje fotografie svojej dcérky Niny, ktorá v auguste oslávi dva roky, len sporadicky. O to väčší záujem vždy vyvolajú. Najnovšie sa na sociálnych sieťach objavil príjemný záber zo spoločnej prechádzky uprostred prírody.

Fotografiu s dcérkou zverejnila Adriana Sklenaříková pri príležitosti Dňa matiek, ktorý sa vo Francúzsku, kde je modelka stále veľmi populárna, oslavuje v poslednú májovú nedeľu. „Všetkým mamám želám šťastný Deň matiek,“ napísala k fotke, na ktorej sa prechádza s malou Ninkou oblečenou v ružových šatočkách a s dvomi rozkošnými copíkmi. Otcom Niny je podnikateľ arménskeho pôvodu Aram Ohanian.

Dlhonohá modelka, ktorá sa preslávila reklamou na podprsenku Wonderbra, dlho pôsobila v Paríži, ale dnes žije s rodinou v marockom Marakéši, kde má jej partner obchodné aktivity. Spolu tam v púšti vybudovali palác Palaise Ronsard, ktorý slúži ako hotel.

Modelka dlho nemohla mať detí, podstúpila niekoľko umelých oplodnení, ale bez úspechu. Nakoniec sa jej však otehotnieť podarilo a dnes je z nej šťastná mamička. Veď pozrite na fotografiu, ako si materstvo užíva!



S celou rodinou, ešte aj s bratom, ktorého má Aram Ohanian z predchádzajúceho partnerstva. Ako vidieť, malá Ninka je celý tatinko.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >