Ako v nirváne. Šťastie topmodelky Petry Němcovej so sedemmesačným synčekom uprostred dúhy a krásnej prírody

pt, 19. júna 2020 o 05:42

Pred rokmi si prešla peklom, dnes si užíva šťastné dni plné slnka a občas aj dúhy. Česká topodelka Petra Němcová, ktorá v decembri 2004 len o vlások unikla v Thajsku ničivej cunami, kde zahynul jej vtedajší snúbenec Simon Atlee, je dnes mamou nádherného sedemmesačného syna Bodhiho.

Petra Němcová ešte pred narodením syna.

Foto: SITA/AP

Meno Bodhi má osobitný význam, a súvisí s buddhizmom, ktorý topmodelka aj jej manžel vyznávajú. Ako vysvetlila pri synovom narodení, meno je odvodené od buddhistického konceptu, ktorý vyjadruje porozumenie a čisté poznanie bytia v spojení s prírodou vesmíru. „Strom bódhi je strom osvietenia a prebudenia, pod ktorým podľa budhistických tradícii dosiahol Buddha prebudenie,“ vysvetľovala.

Petra Němcová je dnes vydatá za Benjamina Larretcha, na ktorého sa malý Bodhi čoraz viac podobá. Všetci traja si užívajú radostné chvíle, o ktoré sa Petra delí na svojom instagramovom profile. Naposledy to bola táto nádherná dúha. Ak kliknete na šípku vľavo, na konci nájdete video, v ktorom Bodhi objavil fantastickú zábavku – mamin nos.


Bodhi je veselé bábätko, a takto krásne (ako azda každé) sa pri hre s mamou smeje.

Petra Němcová i jej manžel majú veľmi blízko k prírode, ctia si ju a modelkine statusy majú často aj ekologické posolstvo. Tento bol ku Dňu Zeme. Ako v raji. Alebo skôr v nirváne.

Bodhi v deň svojich polročných narodenín.

Šťastná rodina, opäť s ekologickým posolstvom, aj na tričku.

Opäť dúha, tentoraz veľkonočná.

Dojčenie ako nádherné prepojenie so synom, konštatuje topmodelka. „Pri každom dojčení sa o sebe učíme viac a viac... Naše telá komunikujú, naše srdcia sa prepájajú.“

Petrini najdôležitejší chlapi. Aj s anjelskými krídelkami.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >