Ako po 20 rokoch vyzerá dievčatko z legendárnej reklamy „Nie, nie, ja nemusím, ja už ho vidím“?

Gabriela Bachárová, 12. decembra 2022 o 04:25

Jedna z najobľúbenejších slovenských, ale i českých reklám sa na televíznych obrazovkách tento rok pred Vianocami objaví už po dvadsiatykrát. Hlavná hrdinka oslávila 23 rokov a do reklamy na Kofolu sa tento rok vrátila.

Sandra Flemrová ako trojročná v legendárnej reklame.

Foto: Kofola Československo

Túto už dvadsať rokov starú reklamu pozná asi každý a azda niet človeka, ktorému by sa nepáčila a nevyvolala u neho úsmev na perách. Otec sa s malou dcérou vybral do lesa pre vianočný stromček. Počas cesty jej hovorí, že keď vydrží celý deň nejesť, uvidí večer zlaté prasiatko. „Oci, a bude mať také veľké zahnuté zuby dohora?” pýta sa dcérka otecka pri pílení stromu.

Ten jej bezmyšlienkovito odpovedá: „Musíš vydržať a budú aj zuby.” Nasleduje kultová hláška: „Nie nie, ja nemusím, ja už ho vidím.” A potom už obaja utekajú pred rozzúreným diviakom.

Z nakrúcania známej reklamy, ktorá ani po dvadsiatich rokoch nestratila nič zo svojho čara, si mladá žena veľmi nepamätá. Ako sa zdôverila v rozhovore pre český kanál DVTV, sú to len útržky. „Je však veľmi príjemné, že sa z tej reklamy stala tradícia a legenda. Vždy sa usmejem, keď beží v televízii. Ľudia dodnes chcú, aby som im tú vetu povedala,” vraví vyštudovaná zubná technička, ktorá dnes pracuje ako sestrička v zubnej ordinácii. „U zubov som teda zostala,” smeje sa.

Sandra Flemrová si nespomína, že by vďaka účinkovaniu v reklame niekedy pociťovala slávu. „Na základnej škole si ma deti skôr doberali, než by ma vnímali ako hviezdu. Chceli vždy ale počuť hlášku,” vrátila sa Sandra do minulosti.

Nestávalo sa jej ani, že by ju na ulici niekto spoznával, to sa však teraz trochu zmenilo, pretože do sveta reklamy sa tento rok vrátila. A znovu sa objavila v reklamnom klipe Kofoly, v ktorom tentoraz propaguje udržateľnosť a vratné sklenené fľaše. Reklama dostala názov Cirkulka a namiesto roztomilého trojročného dievčatka v nej už vystupuje hotová dospelá žena. Na obe reklamy i súčasné fotografie Sandry Flemrovej sa môžete pozrieť nižšie.





Pozrite si kultovú reklamu s prasiatkom so súčasným prídavkom.










Pozrite si aj Cirkulku, reklamu Kofoly na vratné sklenené fľaše.









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >