Ako išiel čas s čerstvo päťročnou princeznou Charlotte. Na kráľovnú Alžbetu II. sa podobá stále viac

Gabriela Bachárová, 4. mája 2020 o 05:00

Britská princezná Charlotte, dcérka princa Williama a vojvodkyne Kate, oslávila cez víkend päť rôčikov. Pozrite sa spolu s nami, ako rástla od narodenia až do dnešných dní.

Charlottina mama je známa tým, že sama fotografuje svoje detí (nielen) pri príležitosti každých narodenín. Inak tomu nebolo ani tento rok 2. mája, keď dievčatko oslávilo päť rokov. Fotky vznikli pri príležitosti pomoci britským seniorom v čase koronavírusovej pandémie, malá Charlotte sa nadšene zapojila do balenia a roznášania potravinových balíčkov tým starším obyvateľom, ktorí si sami nemôžu ísť nakúpiť. Na fotografiách si nemožno nevšimnúť, ako veľmi sa princezná podobá na svoju prababičku, kráľovnú Alžbetu II.





Marec 2020. Nasledujúca fotografia vznikla pri príležitosti osláv Dňa matiek, ktoré sa vo Veľkej Británii oslavuje už 22. marca. „V týchto ťažkých časoch na vás myslíme,“ odkázala prominentná rodina všetkým matkám, ktoré sa v čase pandémie starajú o svoje deti. Ako vidieť, princezna Charlotte je veselé dievčatko, ktoré miluje zábavu s rodičmi.



September 2019. Na začiatku septembra minulého roka nastúpila Charlotte do prípravného ročníka na súkromnej londýnskej škole Thomas’s Battersea School, ktorú navštevuje aj jej braček George. Fotka z prvého školského dňa.



Jún 2019. Druhá júnová nedeľa tradične vo Veľkej Británii patrí oslave narodenín panovníčky. Zíde sa celá širšia kráľovská rodina, aby si pozrela vojenskú prehliadku a spoločne zamávala z balkóna kráľovského Buckinghamského paláca. Na prehliadke sa minulý rok zúčastnila celá rodina Kate a Williama, okrem Charlotte ešte aj starší syn George, ktorý tento rok v júli oslávi sedem rokov, a najmladší Louis, ktorý mal 23. apríla dva roky.



Máj 2019. Kráľovská rodina sa na sociálnych sieťach pochválila fotkami zo záhrady, ktorú pomohla navrhnúť sama vojvodkyňa Kate. Charlotte a George si máčali bosé nohy v potoku a užívali si krásne chvíle s rodičmi.



Máj 2019. Fotografia, ktorú Kate zverejnila pri príležitosti štvrtých narodenín Charlotte.



December 2018. Tradičná vianočná fotografia kráľovskej rodiny.



Júl 2018. Šťastná rodinná fotografia.




Apríl 2018: Súrodenci Charlotte a George prichádzajú so svojím oteckom do nemocnice navštíviť nového bračeka Louisa.



Január 2018. Fotografia urobená pri príležitosti prvého dňa v súkromnej škôlke Willcocks Nursery School v Londýne.



December 2017.



Júl 2017. Na návšteve Poľska.



Máj 2017. Druhé narodeniny.



Máj 2016. Koláž, ktorú kráľovskí rodičia, zverejnili na sociálnych sieťach pri príležitosti prvých narodením malej Charlotte.



Máj 2016. Prvý rok života dovŕšený.



Máj 2016. Dvanásťmesačná Charlotte.



December 2015. Každoročné vianočné fotografovanie kráľovskej rodiny. Pred piatimi rokmi to bolo prvýkrát s dvomi deťmi.



November 2015. Polročnú Charlotte zachytil fotograf pri hre s plyšovým psíkom.



Júl 2015. Princezná vo veku dva mesiace.





Jún 2015. Princ George a mesačná Charlotte.



Máj 2015. William a Kate oznamujú narodenie svojej dcéry. Charlotte je štvrtou v poradí na kráľovský trón, pred ňou je jej dedko, princ Charles, nasleduje jej otec a starší brat George.

















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >