Aj takto vyzerá príprava na Tokio. S našimi olympioničkami v posilňovni aj ich bábätká

pt, 26. januára 2020 o 04:33

Zuzana Rehák Štefečeková sa len v októbri stala dvojnásobnou mamou, na pokojné užívanie si prvých chvíľ s malým Noahom a jeho starším bratom Nathanom však príliš čas nemá. Do Letných olympijských hier v Tokiu zostáva už len okolo 180 dní, a naša dvojnásobná strieborná olympijská medailistka sa na ne svedomite pripravuje. Keď to inak nejde, aj s deťmi v posilňovni.

Na Instagrame zverejnila túto fotku, ako „zarezávajú“ s kajakárkou Martinou Kohlovou v posilňovni Športového centra polície. „Som vďačná, že aj v čase prvých mesiacov po narodení Noaha môžem chodiť cvičiť do našej posilky spolu s Noahom a Maťou a jej Viki. Že je nám to umožnené a deti odmalička vidia svoje mamy v pohybe (nielen v kuchyni a s vysávačom),“ komentovala Zuzana.

Napriek rodičovským povinnostiam zdôrazňuje, že na olympijské hry nechce ísť len na výlet, o čom svedčí i jej svedomitá príprava. Už počas tehotenstva sa snažila udržať vo forme a trénuje sa aj teraz. Na Instagrame si navyše ku každej zverejnenej fotke uvádza počet dní, ktoré zostávajú do otvorenia hier.

Nájde si však čas aj pre rodinu, kde dbá, aby šla deťom správnym príkladom. I keď to niekedy chce dávku sebazaprenia. „Niekedy treba vyskúšať niečo nové alebo zvládnuť výzvu ako pohladkať medveďa alebo nakŕmiť vtáčiky, aby sme boli vzorom pre naše deti,“ napísala k tejto fotografii.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >