Traja najdôležitejší chlapi pokope. Prvá foto Noaha, mesačného synčeka Zuzany Rehák Štefečekovej

Patricia Poprocká, 5. novembra 2019 o 05:20

Toto je môj celý svet, žiadne ďalšie slová nie sú potrebné. Čerstvá dvojnásobná mamička Zuzana Rehák Štefečeková sa o svoje šťastie takto podelila na Instagrame pri prvej fotografii najmladšieho člena rodiny.


Na snímke je mesačný Noah so starším bratom Nathanom a Zuzaniným manželom Martinom, trojica si vychutnáva „gaučovú“ pohodu.

Noah bol už pri narodení z tých väčších bábätiek, vážil cez štyri kilogramy a meral 53 centimetrov, ako vidieť na obrázku, aj po mesiaci je z neho „silný chlap“. Narodil sa 2. októbra v bratislavskom Ružinove.

Zuzana, ktorá sa netají náboženským cítením, jeho narodenie považuje za požehnanie. „Vďaka Bohu za požehnanie, ktoré sa nám ako rodine dostalo,“ napísala na Instagrame pred mesiacom pri zverejnení oznámenia o narodení Noaha synčekovej fotky v angličtine. V podobnom duchu sa vyjadrila aj teraz: „I am soooo much blessed, thank you Lord,“ napísala.

Zuzana Rehák Štefečeková sa plánuje vrátiť na športové strelnice, má už miestenku na Olympijské hry do Tokia v roku 2020. „Určite bude moja príprava v obmedzenejšom režime, logistika sa bude točiť okolo toho, kam beriem rodinu, koľko členov a kam pôjdem sama,“ uviedla pre web Slovenského olympijského výboru. Ako však dodáva, na výlet tam nepôjde, bude sa snažiť pripraviť najlepšie ako dokáže.

Za sebou cíti stabilné zázemie, ako sa opakovane necháva počuť, najmä vďaka manželovi, ale aj starým rodičom jej detí. „Je mi oporou, je skvelý, bez neho by som to nedávala,“ povedala o manželovi.

Materstvo jej kariére prospieva. Ako vysvetlila, streľba je predovšetkým o silnej psychike. „Samozrejme, bez kondičky a techniky to nejde, no najpodstatnejšia je hlava. Som vyzretejšia, som mamou a v živote mám iné priority,“ priblížila Zuzana Rehák Štefečeková.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >