Zuzana Rehák Štefečeková na strelnici: Ona trénuje, synček s tlmičmi na ušiach sa pri nej nerušene hrá

Patricia Poprocká, 11. júna 2020 o 04:56

Svojim deťom chce byť vždy nablízku. Tak, ako naša olympijská medailistka a majsterka sveta v trape Zuzana Rehák Štefečeková pred pár rokmi brávala so sebou na strelecké tréningy prvorodeného Nathana, to isté robí teraz s jeho bratom Noahom.

Zuzana a jej dvaja synovia.

Foto: Zuzana Rehák Štefečeková

„Tréner mu kúpil tlmiče, boli mu naozaj obrovské. Smiali sme sa, že tam síce písali detské, ale asi nemysleli novorodenecké. Postupne do roka do nich dorástol,“ spomínala Zuzana Rehák Štefečeková na prvé tréningy po Nathanovom narodení v rozhovore pre ahojmama.sk.

Ako dodala, neskôr sa s nimi Nathan aj zabával a dával si ich dolu. „Vtedy som nemohla ísť trénovať s ním sama, niekto ho väčšinou vzal bokom a nejako zabavil. Teraz je už s tlmičmi zžitý, keď ich niekde v byte vidí ležať, vykrikuje: Moje, moje!,“ opisovala.

Teraz to isté zažíva s Noahom, ktorému, rovnako ako jeho bratovi, nerobí prostredie strelnice vôbec problém. Posúďte sami na tomto roztomilom videu, o ktoré sa Zuzana podelila na svojom Instagrame. „Ten najkrajší pocit je, že náš menší synček je na strelnici so mnou a usmieva sa. A ďakujem celému tímu za kooperáciu a pochopenie. Je požehnaním mať takýto tím,“ napísala k nemu.

Zuzana Rehák Štefečeková po materskej pauze a koronakríze začína už s prvými pretekmi, hlavným cieľom jej prípravy sú presunuté Letné olympijské hry v Tokiu, na ktoré sa kvalifikovala ešte pred Noahovým narodením.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >