Zo Shiloh, dcéry Angeliny Jolie a Brada Pitta, je už chlapec John

Gabriela Bachárová, 9. júna 2020 o 04:50

Svoje nedávne štrnáste narodeniny oslávila už ako John. Hoci sa Shiloh, dieťa hercov Angeliny Jolie (45) a Brada Pitta (56), narodila ako dievča, už od útleho detstva vraj cítila, že je iná a so svojím pohlavím sa nedokázala identifikovať.

Shiloh-John s mamičkou Angelinou Jolie minulý rok.

Foto: SITA/AP

Rodičia jej v ničom nebránili, a tak sa Shiloh postupne začala stále viac a viac meniť z dievčaťa na chlapca. Obliekala sa ako chlapec, uprednostňovala hry určené pre chlapcov a jej celkové správanie dávalo tušiť, že dievčaťom je len na papieri.

John momentálne podstupuje liečbu hormónmi, tie spôsobujú, že dostáva typické mužské črty. Nedostane menštruáciu, nebudú mu rásť prsia a zhrubne mu aj hlas. Všetky dokumenty, v ktorých bolo uvedené meno Shiloh, sa už zmenili a figuruje v nich John. Potomok slávnych rodičov sa tak už necháva aj oslovovať. Operáciu, pri ktorej sa mu zmení pohlavie, však bude môcť podstúpiť až po dovŕšení dospelosti. Chlapec už premýšľa, čomu by sa chcel v budúcnosti venovať, láka ho napodobniť hereckú kariéru rodičov.

Angelina Jolie má s Bradom Pittom tri vlastné deti, John je najstarší, po ňom prišli na svet ešte dvojčatá Knox a Vivienne (11). Herečka si ako single adoptovala Maddoxa (18), chlapca z Kambodže. Nezostala pri jedinom adoptovanom dieťati, nový domov v Spojených štátoch amerických získali aj Pax (16) z Vietnamu a Zahara (15) z Etiópie.

S Bradom už štyri roky nie sú manželia, rozviedli sa po dvojročnom manželstve. Dlho sa súdili o deti. Rozpory v tom, či podporiť svoje najstaršie dieťa v jeho vlastnej ceste životom, však nemali.

Na nasledujúcej fotografii môžete vidieť, ako sa dievčatko Shiloh mení na chlapca Johna.



Teraz ešte viac vynikne jeho fyzická podoba s otcom Bradom Pittom.

Brad Pitt a jeho pôvodne dcéra Shiloh, dnes sa meniaca na chlapca Johna.

Foto: www.usmagazine.com






Angelina Jolie so Shiloh-Johnom a dvomi staršími adoptovanými deťmi.




Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarJanamichalkova 16. júna 2020 o 22:09

    strasne. Kto mohol dovolit, aby sa deti mohli takto mrzacit.
    Vsak snad vsetci pubertiaci sveta maju problem prijat svoje pubertalne zmeny, chcu zmenit vlasy, ich farbu dlzku, nechty - cokolvek,
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >