Zdraví vás Divá Bára. Zuzana Rehák Štefečeková ukazuje materstvo bez príkras

Patricia Poprocká, 21. marca 2023 o 04:25

Môžete byť olympijská víťazka i svetová rekordérka k tomu, keď sa však ráno zobudíte s dvoma malými a ešte k tomu chorými deťmi, ste na tom rovnako ako všetky ostatné, menej známe mamy. Zuzana Rehák Štefečeková sa tým vôbec netají a seba v úlohe mamy ukazuje úprimne a bez príkras.

Strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková so svojím najcennejším kovom, zlatou olympijskou medailou z Tokia 2020.

Foto: TASR

„Divá Bára po ránu alebo s čím zápasia matky športovkyne mimo súťaž,“ s úsmevom okomentovala naša úspešná strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková svoje nedávne video, o ktoré sa podelila na sociálnych sieťach. Bez mejkapu, so strapatými vlasmi, ešte trochu rozospatá a v nočnej košeli, koľké ženy sa nájdu v tomto obraze?

Len dva dni po tom, čo sa vrátila z pretekov svetového pohára v Dauhe, kde vybojovala krásne druhé miesto, zostala Zuzana zatvorená so svojimi chorými synmi Nathanom a Noahom doma. Ako to počas maródky u nich vyzerá, natočila na video.



Choroba našťastie nemala ťažký priebeh a o pár dní si už mohli vybehnúť aj na slniečko na ihrisko.

Zuzana Rehák Štefečeková sa nestavia do póz a nesnaží sa seba ani svoj život ukazovať v inom svetle než naozaj je. To znamená aj s prípadným neporiadkom či starosťami. Priznala, že navštevuje psychologičku, s ktorou rieši športové i súkromné veci a veľmi jej tie rozhovory pomáhajú.




Jej úprimnosť oceňujú aj sledovatelia na sociálnych sieťach. „Zuzi, mne sa tieto tvoje príspevky veľmi páčia, malo by byť viac takto úprimných ľudí, ktorí sa na nič nehrajú, na instagrame. Ďakujem, pozdravujem rodinku,“ výstižne zhodnotila Zdenka.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >