Zdeno Chára na slávnostnej rozlúčke ukázal rodinu. Takto už podrástli jeho dvojičky a z dcéry je veľká slečna

pt, 26. októbra 2022 o 06:00

O súkromie sa nedelí často, takmer vôbec. Pri príležitosti slávnostnej rozlúčky s kariérou v klube Boston Bruins, kde roky úspešne pôsobil ako kapitán, urobil Zdeno Chára výnimku a spoločnú rodinnú fotografiu zverejnil na Instagrame. Pozrite sa, ako už vyrástli jeho dvojičky a zo staršej dcéry je už takáto slečna. Chlapci v dresoch, ako inak.

„Ohromný deň, ktorý si navždy zapamätám aj s mojou rodinou,“ napísal k tejto fotografii, kde sú všetci piati – manželka Tatiana, 12-ročná Elliz, šesťročné dvojičky Zack a Ben a on sám, hokejová legenda, ktorá sa zrejme čoskoro zapíše do Hokejovej siene slávy v Toronte. 45-ročný Chára ukončil úspešnú kariéru, počas ktorej bol 14 rokov kapitánom Bostonu a doviedol ho k víťazstvu v Stanley Cupe. V slovenskej reprezentácii získal dve strieborné medaily.


V súkromí je Zdeno Chára starostlivým manželom a otcom. S manželkou Tatianou sa poznajú od strednej školy, vzali sa v roku 2007. V médiách svoje súkromie neukazujú, občas urobia výnimku.

O ďalší záber sa Zdeno podelil s verejnosťou ešte v máji na Deň matiek, keď vzdal so synmi úctu svojim matkám – on svojej a dvojičky svojej. Ďalšiu fotografiu uvidíte, ak kliknete na šípku na boku obrázku.


Zdeno Chára pred pár týždňami, keď oznámil ukončenie svojej kariéry.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >