Z jednej rastie modelka, z druhej speváčka? Ondrej Kandráč sa pochválil dcérami na sociálnej sieti

Patricia Poprocká, 25. septembra 2024 o 05:59

„Maruška, ty vieš napodobniť modelky, je to pravda?“ „Áno,“ odpovedá smelo štvorročné dievčatko rovno do kamery a vzápätí predvedie chôdzu ani čo by kráčalo po svetových mólach. O milé video s najmladšou dcérou sa na sociálnej sieti podelil Ondrej Kandráč.

Ondrej Kandráč s manželkou Erikou.

Foto: WGU

Folklorista, huslista a spevák ľudových piesní, známy aj z televízneho programu Všetko, čo mám rád, s manželkou vychováca okrem Marušky aj 12-ročnú Emu a 15-ročného Ondreja.

Ako Ondrej vlani v rozhovore pre ahojmama.sk povedal, s manželkou vedú svoje deti k hudbe. „Hrávajú, s manželkou sme im pootvorili dvere do sveta hudby, pretože si hovorím, že každý človek by mal mať právo na sebarozvíjanie v tom, na čo je nadaný.“

Práve prostredná Ema má nádherný hlas a spevácke vlohy, mnohí jej hlas prirovnávajú k niekdajšej detskej hviezde Darinke Rolincovej, dokonca Marike Gombitovej. Či z nej bude raz speváčka, jej otec zatiaľ nerieši. „Už či z detí budú muzikanti alebo nie, to je v zásade jedno. Vôbec netlačíme na pílu. Budem rád, ak by sa venovali hudbe, ale ak nie, nič sa nestane. Hlavne nech sú čestnými ľuďmi, ktorí pomáhajú ostatným, nie sú zahľadení do seba, ale snažia sa urobiť tento svet lepším,“ povedal. Na internete sa na Deň otcov ale podelil o toto video, kde si s Emkou spoločne zaspievali.



A tu s Maruškou, malou modelkou.



Najstarší syn Ondrej oslávil v lete 15 rokov. Oslávili ich tortou v rodinnom kruhu.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >