Z dcéry Slávky Halčákovej je už veľká slečna. Pozrite, ako veľmi sa podobajú

pt, 11. júla 2023 o 04:15

Dcéru Slávky Halčákovej spoznala verejnosť ešte ako maličkú, keď si počas živého vysielania v Dobrom ráne vypýtala dojčenie. Otvorilo to diskusiu o dojčení mimo domu i dojčení celkovo. Dnes je z Jasmínky už veľká slečna, ktorá čoskoro oslávi 11 rokov a narástla takto do krásy.

Slávka Halčáková je známa herečka, dnes sa venuje viac osobnostnému rozvoju a pomoci iným ženám.

Foto: Gabriela Teplická

Fotografie z rodinnej dovolenky v Grécku zverejnil na sociálnej sieti Slávkin partner Miloslav Ježo a obe – mama i dcéra príbuzenstvo nezaprú. „Trochu sme sa boli ovlažiť,“ okomentoval fotografie hrdý otec. Pri mori na Korfu to vyzerá naozaj na skvelý oddych, posúďte sami. Viac fotografií uvidíte, ak kliknete na šípku na boku obrázku.



Ako Slávka prezradila, vo výchove svojej dcéry volí rešpektujúci prístup. „Neviem, či by som to nazývala výchovou, cítim sa skôr ako dcérin sprievodca, učím sa a objavujem svoju rolu mamy. Sú mi blízke princípy „Nevýchovy“, tento koncept vytvorila na základe skúseností špeciálna pedagogička Katka Králová. V skutočnosti ide o rešpektujúci prístup k dieťaťu a aj k sebe ako k rodičovi. Cítim to tak, že treba dieťa rešpektovať a zároveň nastaviť určité hranice, také ktorým verím, inak to nefunguje,“ povedala pred časom v rozhovore pre ahojmama.sk.

Slávka Halčáková sa dnes herectvu venuje už len okrajovo, jej hlavnými aktivitami sú záležitosti osobnostného rozvoja, terapia thetahealing, čo je meditačná metóda, ktorá pracuje s obmedzujúcimi presvedčeniami a emočnými vzorcami z podvedomia.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >