Rastie do exotickej krásy. Malá Nina s mamou Adrianou Sklenaříkovou žiaria na obálke francúzskeho časopisu

Gabriela Bachárová, 16. apríla 2023 o 06:00

Modelka Adriana Sklenaříková (51) svoju malú Ninku nikdy príliš nevystavovala, avšak teraz sa mama a dcéra spolu ukázali na obálke francúzskeho časopisu Gala. A ako vidieť, Nina, ktorá v lete oslávi svoje piate narodeniny, rastie do krásy.

Adriana Sklenaříková je šťastnou matkou.

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Že za Ninou sa raz bude otáčať veľa chlapcov, to je isté už teraz. Naposledy to ukázala, keď sa spolu s mamou nechala zvečniť na obálku francúzskeho spoločenského časopisu Gala. A hoci dievčatko nemá z krásnej mamy takmer nič a je dokonalou kópiou svojho otca, rastie do exotickej krásy. Spokojne a dobre vyzerá aj modelka. Titulok na prvej stránke časopisu totiž hlása: „Som šťastná slobodná matka.”

Modelka Adriana Sklenaříková a podnikateľ Aram Ohanian koncom minulého roku prekvapili správou, že deväť rokov po svadbe idú od seba. Zdôraznili však, že rodičmi zostávajú aj naďalej a malú Ninu chcú vychovávať tak, aby stále pociťovala prítomnosť oboch rodičov. Zostávajú žiť blízko seba, aby mala dcérka neobmedzený prístup k obidvom.



Adriana Sklenaříková zverejnila pred pár dňami fotografiu, keď bola Nina menšia. Svedčí to na nej obom, čo poviete?



Malá Nina je všetkým aj pre otecka, podnikateľa arménskeho pôvodu Arama Ohaniana. „Môj najkrajší úspech,” pripísal k naposledy zverejnenej fotografii.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >