Vyčerpaná mama Ewa Farna nevie, kam skôr skočiť. „Tak rýchlo to ubehne. Mrkneš a deti sú dospelé,“ odkázala jej Daniela Peštová

Gabriela Bachárová, 20. apríla 2022 o 04:30

Česká speváčka poľského pôvodu Ewa Farna (28) je už vyše mesiaca mamou maličkej Elly, zároveň sa stará o dvojročného Artura. A dvojnásobné materstvo jej dáva poriadne zabrať. Keď sa na sociálnych sieťach posťažovala, že sa v domácnosti a pri starostlivosti o deti nezastaví, dostalo sa jej nečakaného povzbudenia od Daniely Peštovej, svetoznámej modelky a manželky speváka Paľa Haberu.

„Hory neposkladanej bielizne, večne plná špinavá umývačka. Keď práve neprebaľuješ, tak umývaš nočník. Keď práve nedojčíš, tak varíš obed,” tak obľúbená speváčka popisuje svoj súčasný život. Vo víre povinností nemá ani čas komunikovať so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. „Tvoj instagramový kanál je mŕtvy rovnako ako ty. Ale s tým sa musí rátať, energia je dnes drahá,” neodpustila si vyčerpaná mamička narážku na súčasné vysoké ceny energií. Ewa Farna sa síce naoko posťažovala, v skutočnosti je však veľmi šťastná: „V tom všetkom som totálne naplnená. Ako tá umývačka. Alebo moje prsia.”

Na úprimné slová speváčka reagovala aj slávna modelka Daniela Peštová, ktorá má tri deti, s Paľom Haberom už dospelú dcéru Ellu a syna Paula Henryho. Svoj milý komentár napísala priamo pod príspevok Ewy Farnej na sociálnej sieti Instagram. „Aj keď náročné, predsa len najkrajšie momenty. Neopakovateľné a tak rýchlo ubiehajúce. Mrkneš a deti sú dospelé. Užívaj si to naplnenie. Aj tie plné prsia,” snažila sa kolegyňu zo šoubiznisu povzbudiť.



Touto fotografiou dala speváčka svetu najavo, že je už dvojnásobnou mamičkou. Oznámenie šťastnej noviny spojila aj s názorom na aktuálnu medzinárodnú situáciu: „Už pár dní žijeme v inej realite, ku ktorej dokážem napísať iba Make kids, no war (množte sa, nebojujte).” Deti má Ewa Farna s hudobníkom Martinom Chobotom, ktorého si za manžela vzala pred piatimi rokmi.



Prechádzka s bábätkom na Veľkonočný pondelok. Ako vidieť, speváčka si obľúbila nosenie. S partnerom žijú kúsok za Prahou, v obci Všenory majú krásny dom, no sviatky Ewa Farna strávila doma, v rodnej obci Vendryně, ktorá sa nachádza v českej časti Tešínska.



Predpôrodná pohoda u speváčky doma.



V decembri minulého roka ešte s bruškom.



Ewa Farna, ako ju poznáme.



S manželom Martinom Chobotom (32), ktorý hral v speváčkinej kapele, prednedávnom z nej však odišiel.



So synčekom na zvukovej skúške.



A ešte jedna fotografia so životným druhom.



Šťastnú rodinu má i Daniela Peštová (51). Na fotografii s manželom Paľom Haberom (60).



Modelka so synom Yannickom Faustom, ktorého má z predošlého vzťahu.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >