Speváčka Monika Bagárová je znovu s otcom svojej dcéry, pozrite, čo mu venovala k narodeninám

Gabriela Bachárová, 20. februára 2022 o 04:30

Na konci minulého roka prekvapila speváčka Monika Bagárová (27) správou, že už netvorí pár so zápasníkom Makhmudom Muradovom, pred pár týždňami však dali určite aj kvôli dcére Rumii svojmu vzťahu ešte šancu. A zdá sa, že všetko je na dobrej ceste.

Dôkazom je i dojemné video, ktoré Monika Bagárová zverejnila pri príležitosti narodenín svojho staronového partnera. Ten vo februári oslávil 32. narodeniny. K videu, ktoré obsahuje krásne zábery otecka s dcérkou od jej narodenia až po súčasnosť, pripojila speváčka aj krátke prianie: „Šťastné narodeniny, otecko, milujeme ťa.”

Rodina vždy pôsobila veľmi idylicky, v skutočnosti sa však zápasník v takzvaných zmiešaných bojových umeniach (MMA) v Česku veľmi nevyskytoval a väčšinu času trávil vo svojom rodnom Uzbekistane. Všetka starostlivosť o dieťa aj domácnosť tak ležali na Monikiných pleciach.

Narastajúce problémy vyvrcholili na konci minulého roka, keď len deň po Vianociach speváčka a porotkyňa talentovej súťaže Superstar oznámila, že so zápasníkom už netvoria rodinu. Zároveň sa na čas stiahla zo sociálnych sietí s tím, že sa musí dať dohromady a chce sa venovať zmyslu svojho života, dcérke Rumii, ktorá v máji oslávi svoje druhé narodeniny. Časy sa však menia a partnerská kríza je, zdá sa, zažehnaná.



Monika Bagárová nezverejňuje fotografie s dcérkou príliš často, ale keď už nejaké publikuje, stoja za to. Naposledy mohli speváčkini fanúšikovia obdivovať dojemnú fotografiu, na ktorej sú mama a dcéra v tesnom objatí. „Zastaviť čas, zastaviť čas, prosím,” okomentovala ju Monika.



Spokojná rodinka. Rumia, pomenovaná po matke zápasníka, si vyskúšala jazdu na kolotoči.



„Deti sú boží dar. Najväčšia láska na svete, tak čistá, tak úprimná, tak bezpodmienečná,” týmito slovami vyjadrila speváčka, aké šťastie po narodení dcérky zažíva.











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >