FOTO Ewa Farna vzala polročného synčeka na svoj koncert, spievala mu v zákulisí

Gabriela Bachárová, 12. decembra 2019 o 05:10

S dieťaťom do práce. Žiadny problém pre obľúbenú českú speváčku Ewu Farnu (26), ktorá je už pol roka mamičkou chlapčeka Artura. Koncertovať však neprestala a na pódium sa postavila už zakrátko po jeho narodení.

Ewa Farna si na december naplánovala koncert so symfonickým orchestrom, malého synčeka však doma nenechala, ale zobrala si ho so sebou. Na pôvabnej momentke zo zákulisia ho drží na rukách a spieva mu uspávanku. Fotografie zožala len samé pochvalné komentáre, materstvo vraj podľa diskutujúcich Ewe Farnej materstvo nesmierne svedčí.

Synčeka speváčka, ktorá vystupuje aj v poľštine, zatiaľ verejne neukazuje, ešte ani nezverejnilla jeho tvár. Otcom Artura, ktorý sa narodil na začiatku júna, je Martin Chobot, gitarista zo speváčkinej skupiny, s ktorým sa vzali pred dvomi rokmi po predchádzajúcom štvorročnom chodení.



Z vystúpenia so symfonickým orchestrom. Speváčka si ho užila: „Ďakujem svojej božskej kapele a skvelému Karlovarskému symfonickému orchestru za svoj um. Bolo to s vami super a to, ako niektorí odložili nástroj a tlieskali nad hlavou, keď nehrali? Len tak?! Ďakujem, ďakujem a ešte raz ďakujem."



Ewa Farna sa po narodení synčeka Artura netajila tým, že dostala veľa ponúk robiť reklamu najrôznejším výrobkom určeným pre deti. Drvivú väčšinu odmietla, nechala si len tie, ktoré pre ňu mali zmysel.

„Keď som oznámila, že som tehotná, zosypali sa ponuky na reklamu: tehotenská móda, detská výbavička, autosedačky, dojčiace podprsenky atď. Dlho som premýšľala, ako k téme pristúpiť. Súkromie a rodinu si strážim. 98 percent ponúkaných spoluprác nerealizujeme. Ak už niečo odporúčam, tak na základe istoty a presvedčenia, že nezneužívam dôveru skoro pol milióna ľudí, ktorí sa rozhodli ma sledovať," napísala na svojom instagramovom profile.

„Musím mať s daným produktom či službou výnimočnú osobnú skúsenosť a s čistým svedomím ju potom predať vám. Mojou podmienkou vo výnimočnej reklamnej spolupráci v detskej problematike bolo: rozumne využiť hodnotu tohto postu," napísala s tým, že detský kočík sa rozhodla propagovať len preto, že jeho výrobca venoval viac kusov pestúnskym rodinám.



So svojím manželom, hudobníkom Martinom Chobotom a synčekom Arturom krátko po jeho narodení.



Ewa Farna koncertuje aj po narodení synčeka a dáva do toho kus svojej energie.



















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >