Viki Rákovú dostalo krásne vyznanie od synčeka: „Keď budem veľmi starý a už nebudem, znovu si vás vyberiem za rodičov!“

Gabriela Bachárová, 25. januára 2021 o 04:00

Nový psík v rodine, radovánky na snehu a krásne vyznanie od synčeka. Obľúbená herečka Viki Ráková zažíva napriek ťažkým časom krásne obdobie.

Viki Ráková je mamičkou dvoch synov, šesťročného Bendegúza a Benjamina, ktorý v septembri oslávi dva roky. Šťastná rodinka sa v januára rozrástla o ďalšieho člena, pre radosť všetkých do nej pribudlo krásne huňaté šteňa labradora. „Ďalší muž môjho života," komentovala udalosť herečka, ktorá sa preslávila úlohou bláznivej Ildikó v seriáli Susedia.



Sneh je na juhu, kde herečka spolu s rodinou žije, neobvyklá vec. Keď sa však objaví, treba to využiť na sto percent: „A máme ťa! Maličký, špinavý, ale náš!! Vybehli sme neumytí, bez raňajok, ale museli sme si pohnúť, aby sa nám ten maličký sneh neroztopil."



Na druhý deň však snehu napadalo oveľa viac. „Tak dnes nám bolo dopriate. Asi Perinbaba videla, akí sme boli včera vďační aj za ten maličký sneh. Tentoraz je ale náš snehuliak trošičku väčší, hihi," smiala sa herečka.



Viki Ráková so synčekmi. Rodinná pohoda, ako má byť.



Bendegúz oslávil šieste narodeniny v magický dátum, 21. 1. 2021, v 21. storočí. Pri tejto príležitosti zverejnila herečka krásne slová, ktoré jej synček povedal: „Mami? Raz, keď budem veľmi starý a už nebudem, znovu si vyberiem za rodičov vás! Teba a ocina! Veľmi ťažko sa mi zaspáva po takomto krásnom vyznaní. A či si ho vôbec zaslúžim..."



Herečka sa v role mamičky našla, materstvo si maximálne užíva. „Láska aj v tom najväčšom bordeli. Nič viac si neprajem... Mám všetko! Ďakujem!" pripísala k vtipnej momentke z rodinného života.



Viki Ráková patrí k najkrajším slovenským herečkám.



Viki Ráková len málokedy zverejní fotografie s celou rodinou, ale občas urobí výnimku. Jej manželom je hudobník Róbert Lakatos. „Muži môjho života. Každý z nich pohľadom či myšlienkami inde... Ale ja budem pre nich vždy ako skala, o ktorú sa budú môcť oprieť, vyplakať sa pri nej, alebo len tak si oddýchnuť v jej tieni. Na ktorú budú môcť vyliezť, nasýtiť sa novou energiou, zoskočiť z nej a letieť s otvorenými krídlami. Na veky vekov!" vyznala sa.



A ešte jedna rodinná.




Komentáre k článku:


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >