VIDEO Rytmus naspieval krásnu pieseň na počesť nenarodeného syna. Aké meno dostane? Neuveríte!

gb, 9. júla 2019 o 16:11

Spevák Patrik Rytmus Vrbovský a moderátorka Jasmina Alagič očakávajú už čoskoro narodenie prvého potomka. Na počesť nenarodeného synčeka zložil Rytmus novú pieseň, v klipe vystupuje aj nastávajúca mamička



Pieseň Rytmus nazval Sanel. Práve tak chcú synčeka pomenovať. „Keď som sa stretol s Jasminou, vedel som, že bude tvojou mamou. Stvorili sme ťa z tej najväčšej lásky," spieva Rytmus. „Si náš vysnívaný prvorodený syn. Sanel, nenechaj sa nikdy zlomiť ničím," rapuje spevák. Pieseň má na sociálnej siete YouTube už vyše pol milióna pozretí.

„Čakáme ťa, tešíme sa, keď nadýchneš sa, uvidíme ťa, do tohto sveta my vítame ťa, ochránime ťa, toto je môj hlas, buď tiež jeden z nás, oslávime ťa, tak príď už k nám, nech cítime ťa. Každý večer sa ti prihováram do maminho brucha. Ľúbime ťa," vyznáva sa spevák. „Si stvorený z tej najväčšej lásky, akú som zažil. Buď šťastný a zdravý, za každých okolností buď sám sebou. Maj chuť naháňať šťastie ako tvoja mama a otec," spieva ďalej Rytmus.

O piesni Rytmus hovorí ako o svojej najosobnejšej. Dojatá je aj Jasmina Alagič: „Mám v sebe milión emócií, jednu krajšiu od druhej. A pritom, a to vám môžem odprisahať, že sa mi naozaj nestáva, neviem nájsť slová, čo by to opísali. Možno iba: Milujem našu rodinu. Ďakujem za všetko, čím som požehnaná."

V skladbe sa objavujú súkromné zábery páru, dokonca i tehotenský ultrazvuk. Narodenie prvého potomka očakávajú manželia, ktorí sa vzali v máji v pezinskom zámockom hoteli, čo nevidieť, hoci presný termín nezverejnili.

Pozrite si aj zopár fotiek tehotnej moderátorky a jej partnera






















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >