FOTO „Milujem Ťa, ty guľatučký ďalší syn.“Jasmina Alagič sa rozplýva nad maličkým synovcom

gb, 4. júna 2019 o 09:18

Jej vlastný syn ešte kope v brušku, ale moderátorka Jasmina Alagič sa už zoznamuje s tým, aké je to byť mamou. Momentálne si užíva radosti tety. „Ja Ťa milujem, ty trpaslíči, hrdzavučký, guľatučký ďalší syn," napísala na Instagram k fotografii zo svojej svadby, na ktorej drží synovca, syna svojej sestry v náručí.



Šťastná nevesta. Svadbu s raperom Rytmusom mala moderátorka v polovici mája na zámku v Pezinku.



Týždeň, čo som Tvojou ženou, navždy, čo ňou túžim byť. Takýmito slovami vyznala moderátorka Jasmina Alagič lásku svojmu mužovi na výlete v Paríži.



Na tejto fotografii je Jasmina Alagič spolu so synovcom a svojou mamou. „Ďakujem, že Ťa máme, mami. Všetci my, ktorých sa Tvoja láska dotýka. Je a vždy bude pre nás nenahraditeľnou,“ pripísala k fotke.



So synovcom vo vani. „To, že sme boli rovnako tehotné s mojou sestrou a s jednou z mojich najlepších kamarátok, ktoré to už majú šťastne za sebou, je neopísateľne nádherný scenár. Verím, že naše deti budú vyrastať spolu presne ako my, ich maminy a že im ukážeme význam puta celoživotných priateľstiev, o ktorých nemusíš nikdy pochybovať," napísala Jasmina Alagič.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >