VIDEO nevhodné pre citlivé povahy. Lekári sa snažili zachrániť dievčatko zranené po ostreľovaní. Neprežilo...

Gabriela Bachárová, 2. marca 2022 o 04:45

Žalostne nariekajúca mama, ponáhľajúci sa lekári. Rýchlo vyložia zo sanitky šesťročné dievčatko zranené pri ostreľovaní ukrajinského mesta Mariupol a utekajú s ním do ambulancie, kde pokračujú v oživovaní. Neúspešne. Aj takú hroznú podobu má vojna na Ukrajine.

Vojna na Ukrajine berie život i deťom.

Foto: Shutterstock.com

Záchranári bledé dievčatko, ktoré bolo celé od krvi, oživovali už v sanitke. Po príjazde do nemocnice všetci konali bleskurýchlo, no napriek veľkému úsiliu sa maličkú už nepodarilo zachrániť... „Toto ukážte Putinovi. Oči tohto dieťaťa a plačúcich lekárov,” obrátil sa nahnevane jeden zo zdravotníkov na kameru.

Video zverejnila spravodajská agentúra AP. Ak na to máte psychickú silu, pozrite si ho. Televízia Current Time TV (ruskojazyčná televízia patriaca pod Rádio Slobodná Európa), ktorá video odvysielala, sa rozhodla, že z etických dôvodov neukáže jeho záver ukazujúci skon dievčatka. Ako však informovala agentúra AP, lekár sa na konci dotkol tváričky dievčatka a zatvoril jej oči.

„Nie je ľahké ukázať vám niečo také. Musím vás varovať, zábery sú drastické. Ak si rovnako ako ja nie ste istí, či to dokážete, tak sa prosím nepozerajte,” hovorí moderátorka, sama veľmi pohnutá.



Ľahké nie je ani pozerať sa na fotografiu zo záchrany dievčatka. Keď sa nešťastie stalo, malo na sebe oblečenie s obrázkom jednorožca. Už si ho nikdy neoblečie...








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Zdravie - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >