Vianoce s bruškom. Ako sa na ne chystajú známe budúce mamy?

pt, gb, 22. decembra 2019 o 05:16

V radostnom očakávaní toho najkrajšieho darčeka prežijú tohtoročné sviatky viaceré známe tváre. Úplne výnimočné budú pre Dominiku Cibulkovú, ktorá má po skončení tenisovej kariéry prvý raz po dlhých rokoch čas naozaj si užiť celé Vianoce i prípravy na ne a okrem toho už nosí pod srdcom aj svoje prvé dieťa. Prvého potomka očakáva s manželkou aj hokejista Marian Gáborík. Na o na ďalšie dieťa v rodine sa tešia herečky Andrea Kerestešová a Mila Jovovich.

Svojho druhého potomka čaká aj obľúbená herečka Andrea Růžičková.

Foto: Facebook Andrey Růžičkovej

Dominika Cibulková už pozná pohlavie dieťaťa, s manželom Michalom majú vybraté aj meno. Pred ostatnými však oboje taja. Isté je, že bábätko sa má narodiť má v júni a manželia sa naň veľmi tešia. Svedčí o tom aj táto fotografia, ktorú Dominika zverejnila na Instagrame.


Čakanie (najprv) na Vianoce, pod stromčekom zatiaľ iba dva psíky.


Rozcítený je aj Marian Gáborík, s manželkou Ivanou sa o potomka snažili podľa kuloárov už dlhší čas. Na ľade tvrdý a nekompromisný strelec sa na dieťa nesmierne teší, na Instagrame zverejnili manželia takéto fotografie.



Príprava na Vianoce u Gáboríkovov.



Aj ďalšia bývalá tenistka, Martina Suchá, sa čoskoro stane mamou. S priateľom Dušanom čakajú prírastok už začiatkom februára. Tenistka pre cas.sk prezradila, že to bude chlapček a chystajú sa ho viesť k športu. Či to bude práve tenis, nevedno. „Už sa veľmi teším na novú etapu v mojom živote,“ povedala pre portál.

Martina Suchá má do pôrodu už len pár týždňov.

Foto: foxon.sk

Doslova „za pár“ to má aj slávna herečka Milla Jovovich, ktorá nedávno oslávila 44. narodeniny a na Instagrame sa poďakovala za priania takouto fotkou pred vianočným stromčekom.


Milla je tretíkrát vydatá, jej manželom je režisér Paul Anderson, s ktorým má dve deti, Ever Gabo (11) a štvorročnej Dashiel Edan. Tretie dieťa potratila, preto keď zistila, že je znova tehotná, s oznámením radostnej novinky otáľala. Priznala, že cítila veľký strach, aby sa situácia nezopakovala. Zatiaľ je našťastie všetko v poriadku a Milla by čoskoro mala priviesť na svet ďalšie dievčatko.


Dcéry sú krásne po mame.




Vianoce s bruškom prežije aj herečka Andrea Kerestešová Růžičková, ktorá sa presadila v susednom Česku. S manželom, českým hudobníkom Mikolášom Růžičkom čaká svojho druhého potomka. Advent je časom spomalenia a presne tak si ho užila aj tehotná umelkyňa. „Deti majú svoj vlastný čas. Aj ja niekedy všetko hrotím, ako keby ma naháňal besný pes. Teraz sa ale snažím žiť v čase svojich detí (rozumej jedno stále vo mne). Chodíme všade pešo a pomaly, veľmi pomaly, zastavujeme sa u každej farebnej výlohy, chodíme si len tak posedieť. Na lavičku či do cukrárne. A je to vážne fajn. Veľmi fajn. Ďakujem Vám, moji maličkí," vyznala sa.





Adventné obdobie primälo herečku, známu zo seriálov Vyprávěj či Ordinace v růžové zahradě 2 a z hlavnej úlohy vo filme Rafťáci, k zamysleniu. „Tretia adventná sviečka symbolizuje priateľstvo či vzájomnosť. Aké sú naše vzťahy? Aké sú naozaj? Sú vôbec skutočné? Živé? Úprimné? Obohacujú nás či vyčerpávajú? Čo ti vnášam do života ja a čo vnášaš ty mne? Vzťah je možno tvoje, naše, vaše, moje zrkadlo." Na fotografii so synom Tobiášom Augustinom, ktorý v lete oslávil dva roky.



Záver tehotenstva je pre herečku ako na hojdačke: „Asi takto, úsmev stále drží, ale pravdupovediac táto posledná fáza je tak náladová. Raz plná energie, o hodinu úplne down, v ďalšej sekunde vysmiata ako lečo, vzápätí so slzičkou v oku. I také je čakanie na zázrak. Nesmelé, krehké, bojácne. Aj keď je to druhýkrát, ale je to ako prvýkrát. Je to totiž prvýkrát druhýkrát."






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >