Veronika Zuzulová sa už teší z druhého synčeka. Volá sa ako bývalý slávny lyžiar a takto vyzerá

ahojmama.sk, 16. septembra 2024 o 06:20

Narodil sa 8. septembra v Chamonix a dostal meno Aksel. Len toľko oznámila šťastná, už dvojnásobná mamička Veronika Zuzulová na sociálnych sieťach pri roztomilej fotografii svojho najmladšieho pokladu.

Veronika Zuzulová a Gasp Valette sa pred pár dňami stali rodičmi malého Aksela.

Foto: Instagram V. Zuzulovej

Bývalá úspešná lyžiarka sa teší z druhého syna, ktorého má so svojím partnerom Gasparom Valettom. Prečo synčekovi vybrali práve meno Aksel, zatiaľ Veronika Zuzulová nevysvetlila, na sociálnych sieťach však už jej fanúšikovia popri gratuláciách pripomínajú, že tak isto sa volá aj bývalý slávny nórsky lyžiar Aksel Lund Svindal. A vzhľadom na jej úspešnú lyžiarsku kariéru mu už žartovne predpovedajú slávnu budúcnosť.

Veronika má z manželstva s francúzskym trénerom Romainom Velezom už šesťročného syna Julesa, ten dostal meno po priateľovi Romaina, ktorý tragicky zahynul.

K narodeniu druhého synčeka blahoželalo Veronike množstvo ľudí, medzi nimi aj bývalá tenistka Daniela Hanutuchová. „Gratulujem moc a teším sa s vami,“ napísala. Gratulácie poslali aj jej niekdajšie súprerky Nina Loeseth či Frida Hansdotter. Pripája sa aj naša redakcia!







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >