Akú vlastnosť podedil po Veronike Zuzulovej jej syn a za čo sa mu často ospravedlňuje?

Patricia Poprocká, 7. februára 2024 o 06:51

Najobľúbenejšia činnosť Veroniky Zuzulovej a jej päťročného syna Julesa je lyžovanie. „Niekedy sa ani necítim ako rodič, sme skoro rovnocenná dvojica, vraví úspešná lyžiarka, dnes televízna expertka Veronika Zuzulová v ankete ahojmama.sk Sedem otázok na telo známym rodičom v siedmich gramatických pádoch.

Veronika a Jules lyžujú veľa a radi.

Foto: archív Veroniky Zuzulovej

1 KTO, ČO Aký ste rodič?
Neviem (úsmev). Niekedy sa ani príliš necítim ako rodič, mám pocit, že v určitých situáciách ani čo by sme boli rovnocenní partneri. A som rodič, ktorý pre svoje dieťa obetuje asi všetko.

2 Podľa KOHO/ČOHO ste vybrali dieťaťu meno?
Podľa Romainovho (otec Julesa, pozn. red.) kamaráta, ktorý tragicky zahynul. Bol pilot vojenskej helikoptéry a zahynul pri nešťastí.

3 KOMU, ČOMU Kvôli čomu ste svojmu dieťaťu povedali „prepáč“?
To sa stáva dosť často. Keď ide na lyžiarsky tréning, do vrecka mu musím vždy nachystať niečo sladké. A keď mu zabudnem dať to, čo si on prosil, tak sa mu za to ospravedlním.

4 KOHO, ČO Ktorú z vašich vlastností vidíte vo svojom dieťati?
Tvrdohlavosť. Je to dosť náročné. Ťažko si s tým ja sama dávam rady, ale hoci je to teraz v detstve ťažko zvládnuteľná vlastnosť, myslím si, že v dospelosti mu to môže pomôcť.

5 Vaša najobľúbenejšia spoločná činnosť?
Lyžovanie. Snažím sa s ním veľa lyžovať a teším sa, že ho to baví.

6 KOM, ČOM V čom je vaše dieťa lepšie ako vy?
Asi v tom, že dokáže prespať celú noc vo svojej posteli. Ja som otravovala rodičov veľmi, veľmi dlho (úsmev).

7 KÝM, ČÍM Čím vás dokáže vaše dieťa najviac vytočiť?
Čím? Hm.... (ticho). Neviem ani. Nie je nič také, čím by ma nahneval, čo by sa mi nejak vrylo do pamäti.

Veronika Zuzulová

Úspešná slovenská slalomárka, päťkrát vyhrala preteky Svetového pohára a 30-krát stála na stupňoch víťazov. S otcom Timotejom začínali prakticky z ničoho, no podarilo sa im dostať medzi svetovú špičku, kam uľahčili cestu aj Petre Vlhovej, ktorej pomáhali pri jej začiatkoch vo Svetovom pohári. Dnes Veroniku môžeme vidieť ako televíznu expertku a spolukomentátorku lyžiarskych pretekov. Žije vo Francúzsku, často však chodieva a na Slovensko. Z manželstva z francúzskym trénerom Romainom Velezom má päťročného syna Julesa. O svojom živote a kariére napísala knihu Úprimne, ktorá vyšla pred Vianocami.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >