Už žiadne vyhadzovanie! 10 receptov, ako chutne zužitkovať všetky zvyšky jedla

gb, 31. marca 2020 o 04:00

Zostala vám z obeda zemiaková kaša, uvarená ryža, trocha cestovín či kúsky upečeného mäsa?

Plnené placičky zo zemiakovej kaše.

Foto: Varecha.sk

Nič z toho nepatrí do koša a dnes to platí viac ako inokedy. Svoj pobyt v obchodoch by sme mali obmedziť na minimum, a tak je namieste naučiť sa využiť všetky zvyšky. Dá sa to a dokonca veľmi chutne.

Portál Varecha.sk pripravil desať zaujímavých receptov, ako zužitkovať zvyšky. Pochutnať si môžete na karbanátku zo zvyškov pečeného kurčaťa, nátierke z brokolicových hlúbov, plnených placičkách zo zemiakovej kaše, ryži s vajcom, hráškom a kukuricou, syrovom rezni zo zvyškov alebo na knedľovej pizze. Prajeme vám príjemné varenie a dobrú chuť.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >