Utajovaná svadba Zuzany Kubovčíkovej Šebovej: Čoho sa vzdala v deň D

PR článok, 29. mája 2019 o 00:00

Každá nevesta pri organizovaní svadby trošku uletí. V snahe splniť si svoje romantické predstavy padajú všetky finančné bariéry. Aj v prípade herečky Zuzany Kubovčíkovej Šebovej, ktorá sa vydávala pred vyše rokom, rozum ustúpil emóciám a túžbam, čo jej rozpočet takmer neustál. O svojom veľkom dni doteraz mlčala, ale s tým je koniec. Prečo sa rozhodla prezradiť všetky detaily veľkého dňa?


Zuzanina svadba nebola celospoločenskou udalosťou, pretože si svoje súkromie dôsledne stráži. Užila si ju len v kruhu najbližších, bez zvedavých novinárov. Pripravovaný sobáš jej kamarátky, influencerky Ivany Petrušovej, známej pod blogerskym menom Sweet Lady Lollipop, však všetko zmenil. Zistila, že mladá nevesta netuší, do čoho ide a kvôli svojim rozmarným predstavám riskuje finančné turbulencie.

Áno, svadba by mala byť zážitkom na celý život, a tak jej mladí ľudia venujú dlhé mesiace príprav a investujú do nej obrovské sumy peňazí. Na mnohých súčastiach svadobného dňa sa však dajú ušetriť stovky eur aj bez toho, aby sa to odrazilo na jeho pompéznosti a čare. A potom sú tu položky, do ktorých sa oplatí zainvestovať, lebo od nich závisia pozitívne, resp. negatívne zážitky.

„Priznávam, aj ja som si v jednom momente uletela, mala som pocit že nevyhnutne potrebujeme mať 4 kapely, aby bol každý spokojný. Ale samozrejme, potom došlo k precitnutiu a uvedomeniu si, že musí existovať aj život po svadbe,“ úsmevne priznáva Zuzana Kubovčíková Šebová. A tak sa rozhodla, že na základe svojich skúseností poradí mladým snúbencom, ako si zorganizovať nezabudnuteľný deň aj bez toho, aby sa zadlžili na ďalších pár rokov. V sérii šiestich videí pod názvom Ej, bude to mladucha! sa môžete tešiť na vtipné Zuzkine zážitky z jej svadby a na profesionálne rady svadobnej agentky Veroniky.

Tento videoseriál je skvelou predsvadobnou prípravou pre všetkých snúbencov, ktorí pri plánovaní svadby ani nevedia, kde začať. V prvej časti zistíte, aké papierovačky musíte pred svadbou vybaviť a ako sa pri tom nenechať odradiť od sobáša ani manželstvom sklamanou úradníčkou. Kedy vôbec začať s prípravami, v akom časovom predstihu? Prečo Zuzana Kubovčíková Šebová nemala na výber pri rozhodovaní sa o svadobných šatách? Viete ako vyzerajú „večné obrúčky“ a koľko sa oplatí investovať do tých klasických? Toto všetko na vás čaká v pokračovaní seriálu Ej, bude to mladucha!

Navyše, seriál budú sprevádzať aj súťaže o atraktívne ceny práve pre budúce páry. Ak sa zapojíte do súťaží na facebooku alebo instagrame Poštovej banky, ste v hre napríklad o svadobnú cestu v hodnote 500 eur, obrúčky na mieru v hodnote 700 eur, svadobného fotografa a mnoho ďalších zaujímavých cien. Zábavná svadobná online show pobaví všetkých, nie len budúcich manželov.



Všetky časti:
1. časť série: Kde začať pri plánovaní svadby a čo zabezpečiť ako prvé?
2. časť série: Sweet Lady Lollipop našla svoje vysnívané svadobné šaty.
3. časť série: Ivana Petrušová uvažuje, že by na svadbu rada pozvala všetkých svojich followerov...
4. časť série: Prečo Zuzka Kubovčíková Šebová pri hádzaní kytice na svojej svadbe podvádzala?
5. časť série: Skvelé rady, na čom sa dá pri organizovaní svadby ušetriť.
6. časť série: Spoznajte nastávajúceho Sweet Lady Lollipop a príbeh ich zoznámenia.
7. časť série: To najdôležitejšie pri plánovaní svadby v skratke.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >