Sweet Lady Lollipop sa ide vydávať: Neuveríte, komu bude hádzať svoju svadobnú kyticu!

PR článok, 2. júna 2019 o 00:00

Svadobné prípravy známej influencerky Ivany Petrušovej, známej pod blogerským menom Sweet Lady Lollipop, sú v plnom prúde. Pomáha jej s nimi herečka Zuzana Šebová Kubovčíková a vy môžete byť pri tom. Plánovanie svadby od A po Z, poprepletané vtipným Zuzkiným spomínaním na jej deň D, zverejnili na sociálnych sieťach v seriáli Ej, bude to mladucha!


Aj Sweet Lady Lollipop chce mať svadbu ako z rozprávky – veľa kvetov, veľa hostí, veľa zábavy... A tak Zuzka so svadobnou agentkou Veronikou z agentúru Event Paradise Slovakia radšej dohliadajú na to, aby táto rozprávka mala šťastný koniec a neskončila sa finančným bankrotom. V prvých dvoch častiach seriálu Ej, bude to mladucha Ivanke pomohli s menej príjemnou povinnou predsvadobnou jazdou na matrike, ale aj s omnoho príjemnejšou aktivitou, akou je výber svadobných šiat. Ujasnili si zásady pri výbere obrúčok a nacvičili si sobášne ÁNO, ktorému sa, podľa Zuzkiných skúseností, pred oltárom z krku veľmi nechce. Ale tréning robí majstra a Ivanka už pozná triky, vďaka ktorým v kostole už určite nezostane len tak nemo stáť.

Unesený turista

Nevesta si zadefinovala aj počet hostí, ktorý svadobná agentka potrebuje poznať pri výbere miesta svadobnej hostiny. Je 75 osôb veľa či málo? Je nevyhnutné pozvať aj tetu z Ameriky, len aby bol pokoj v rodine alebo zúžiť okruh pozvaných len na ľudí, ktorí sú nám skutočne blízki? Túto dilemu vyriešime v 3. časti seriálu. Zuzke Kubovčíkovej Šebovej sa stalo, že sa im traja hostia zatúlali a dodnes ich nenašli... A so svadobnými hosťami má veľakrát plné ruky práce aj svadobná agentka Veronika. „Niekedy sa stáva, že napríklad pri Dóme sv. Martina v Bratislave mladomanželom gratulujú aj turisti. Problém je v tom, že keď sú štýlovo nahodení, ľahko zapadnú medzi svadobčanov. Ja, ako koordinátorka svadby, tak pri hosťoch, ktorých vidím prvýkrát v živote, nemám šancu rozlíšiť, kto patrí k pozvaným svadobčanom a kto nie,“ vysvetľuje Veronika Cingeľová. Potom sa stáva, že na hostinu z nevedomosti privezie aj družných turistov, lebo ujo Fero sa s nimi pri kostole v  meste vítal, akoby boli starí známi. Keď sa potom všetci idú usadiť k stolu, neraz sa jej oslobodený náhodný gratulant pýta, ako sa dostane naspäť do mesta.

Dajte hosťom tip na darček

V 4. časti seriálu sa dozviete viac aj o výhodách a nevýhodách veľkej svadby. I keď, dievčatá pri tom zistia, že niektoré plusy môžu byť zároveň aj mínusmi. Kopa pozvaných príbuzných a známych predstavuje kopu darov, ale kopa darov zároveň znamená riziko, že do našej novomanželskej domácnosti pribudne naraz šesť mixérov a 3 polievkové súpravy. Nebude preto rozumnejšie poslať hosťom spolu s pozvánkou aj tip na finančný darček, ktorý, jednoducho, vložia do obálky?

Pozor, hádže sa kytica!

Kvety na svadbe sú samostatnou kapitolou a poriadne nákladnou položkou. Preto sa s budúcou nevestou zamyslíme, či nám musia trčať ešte aj z tanierov. Čo však určite netreba podceňovať, to je tradícia hádzanie svadobnej kytice. Na Zuzkinej svadbe pri tom síce urobili malý podvod, ale účel svätí prostriedky a kamarátka, ktorá ju chytila, je dnes už šťastne vydatá. Ani Sweet Lady Lollipop nič nenechá na náhodu a presne vie, na ktorú z adeptiek na nevestu bude mieriť pri hádzaní kytice. Chcete vedieť, kto to bude? Sledujte ďalšie časti seriálu Ej, bude to mladucha a zistite, ako si naplánovať svadobný rozpočet na facebooku Poštovej banky.

Navyše, seriál sprevádzajú aj súťaže o atraktívne ceny práve pre budúce páry. Ak sa zapojíte do súťaží na facebooku alebo instagrame, ste v hre napríklad o obrúčky na mieru v hodnote 700 eur, svadobného fotografa a mnoho ďalších zaujímavých cien. Zábavná svadobná online show pobaví všetkých, nielen budúcich manželov.

1. časť série:


Všetky časti:
1. časť série: Kde začať pri plánovaní svadby a čo zabezpečiť ako prvé?
2. časť série: Sweet Lady Lollipop našla svoje vysnívané svadobné šaty.
3. časť série: Ivana Petrušová uvažuje, že by na svadbu rada pozvala všetkých svojich followerov...
4. časť série: Prečo Zuzka Kubovčíková Šebová pri hádzaní kytice na svojej svadbe podvádzala?
5. časť série: Skvelé rady, na čom sa dá pri organizovaní svadby ušetriť.
6. časť série: Spoznajte nastávajúceho Sweet Lady Lollipop a príbeh ich zoznámenia.
7. časť série: To najdôležitejšie pri plánovaní svadby v skratke.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >