U Magoniovov letnú nudu nepoznajú. Zvládnete aspoň zlomok toho, čo 11-ročný syn bývalého trénera Petry Vlhovej?

Patricia Poprocká, 19. augusta 2024 o 06:37

Veru nezaháľajú. Ak máte za otca jedného z najúspešnejších lyžiarskych trénerov a milujete lyžovanie tiež, vaše leto asi ani inak nemôže vyzerať ako vyzerá u Livia Magoniho a jeho 11-ročného syna Eliasa.

Livio Magoni v časoch, keď trénoval Petru Vlhovú, ktorú priviedol k k zisku veľkého krištáľového glóbusu a titulu majsterky sveta.

Foto: TASR

Talian Livio Magoni patrí medzi najlepších trénerov alpského lyžovania súčasnosti. Úspechy, ktoré dosiahol so Slovinkou Tinou Maze či našou Petrou Vlhovou hovoria samé za seba. Momentálne sa venuje svojmu synovi Eliasovi, ktorý má ambície dostať sa tiež medzi najlepších lyžiarov sveta. To si však vyžaduje roky systematickej prípravy od detstva a práve na tom teraz otec a syn pracujú.

Čím viac športov, tým lepšie pre všestranný rozvoj, a presne takto vyzerá aj leto u Magonivocov. Pozrite si nasledujúce video, mladý Elias doslova a dopísmena skúša aktivity od výmyslu sveta.

Trampolína, lyžovanie na kolieskach, bicykel, plážový volejbal, streľba z luku, kúpanie rovno pod vodopádom, vodné lyže, rôzne skoky, špeciálne cvičenia... Isteže, nechýba ani zábava ako prehliadka jaskyne či príjemné posedenie vonku v teplý letný večer. Športový život je krásny a obohacujúci po fyzickej aj psychickej stránke. Či Livio Magoni vychová aj z vlastného syna majstra sveta či víťaza Svetového pohára, dnes naozaj nevie nik, v každom prípade tieto dni a zručnosti a zážitky mu už nik nevezme.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >