Tvorivé mamičky sa môžu hlásiť o ocenenie Čo dokáže mama

ahojmama.sk, 28. novembra 2021 o 07:51

Ocenenou môže byť každá mamička, ktorá niečo ručne tvorí alebo poskytuje služby. Okrem prestížneho ocenenia je aj tento rok pripravených množstvo hodnotných vecných cien, darčekových poukážok, balíčkov aj marketingovej podpory ďalšieho podnikania. Náš portál ahojmama.sk je mediálnym partnerom súťaže.

Lenka Repiská s maľovanými taškami uspela vlani.

Foto: archív Lenky Repiskej

„Nežné a láskavé. Plné vľúdnej empatie, ale aj mocnej intuície. Také sme my ženy, matky. Svoju skutočnú silu nedokazujeme vzájomnou rivalitou a súťažením, ale podporou. Práve preto sme sa tento rok, symbolicky, rozhodli premenovať našu SÚŤAŽ Čo dokáže mama na OCENENIE Čo dokáže mama,” uvádza organizátor akcie, tím Čo dokáže mama.

• Svoj výrobok môžu mamičky prihlásiť do 30. novembra 2021 do 12:00 na e-mail: sutaz@codokazemama.sk.
• Tím Čo Dokáže Mama vyberie zo všetkých prihlásených výrobkov, ktoré splnia podmienky, 60 najlepších, ktoré postúpia do verejného hlasovania. A zároveň vyberie aj 10 služieb, ktoré postupujú priamo do FINÁLE. Výrobky budú zverejnené 5. decembra na facebook fanpage Čo dokáže mama.
• Hlasovať sa bude pomocou verejného hlasovania na sociálnej sieti Facebook do 17. decembra 2021 do 12:00 a 15 výrobkov s najväčším počtom hlasov (lajkov) od verejnosti postupuje do FINÁLE.
• Z finálových výrobkov vyberie porota tri víťazné, a jednu službu, ktoré budú zverejnené 23. decembra 2021.

Podmienky prihlásenia:
• Ste mamičkou či babičkou (na veku nezáleží).
• Nominujete sa so svojím vlastnoručne vytvoreným výrobkom či službou.
• Na e-mail sutaz@codokazemama.sk pošlete do 30. 11. 2021 do 12:00:
- fotku svojho ručne robeného výrobku. Organizátor prosí o reprezentatívne fotky. Rozmazané čo nezaostrené fotky do nominácie nezaradia. Pri službách foto nie je povinné.
- vaše meno a priezvisko
- váš príbeh, krátky popis vás, vašich detí a tvorby

Každá mamička môže zaslať maximálne jeden výrobok či službu. Nominovať na ocenenie sa môžu aj maminky, ktoré v predchádzajúcich ročníkoch už cenu získali. Len výrobky a služby, ktoré splnia podmienky prihlásenia, budú zaradené.

„Už sedem rokov sa snažíme podporovať tvorivosť slovenských mamičiek, podnikanie žien na Slovensku prostredníctvom vzdelávania a ich jednoduchšie zaradenie na trh práce po materskej či rodičovskej dovolenke. V neposlednom rade nám leží na srdci osveta šikovnosti a podnikavosti žien zo všetkých regiónov Slovenska a znovu oživenie slovenského remesla,” uvádza organizátor.

Do poroty prijali pozvanie úspešné a inšpiratívne ženy.

Dajana Rodriguez - talentovaná slovenská návrhárka, ktorá svoju záľubu v dejinách umenia a slovenských tradíciách začala v roku 2012 preklápať do navrhovania ručne vyrábaných kožených kabeliek s vyšívanými motívmi. Dnes má na Slovensku dve predajne a expandovala aj do Rumunska a Českej republiky.

Eva Kováčiková - talentovaná ilustrátorka, fotografka a šéfredaktorka Rikiki –magazínu moderného rodiča.

Lucia Rusiňáková - jedna z víťaziek súťaže Čo dokáže mama 2020, šikovná maminka, ktorá tvorí jedinečné torty pod značkou Andianka Cakes a maľuje realistické olejomaľby ako Andiart By Lucia.

Andrea Kováčová - Zakladateľka Čo dokáže mama. Milujúca, trojnásobná mama, manželka a srdce projektu Čo dokáže mama. Pomáha mamičkám plniť si svoje sny.

Všetky informácie o súťaži nájdete na https://www.codokazemama.sk/sutaz/ocenenie-co-dokaze-mama-2021


O Čo dokáže mama
Projekt Čo dokáže mama založila v júni 2015 Andrea Kováčová počas svojej materskej dovolenky, s cieľom vytvoriť priestor pre mamičky, ktoré chcú ukázať, čo
dokážu popri svojich deťoch. Za sedem rokov sa projekt rozrástol na takmer 50 000 aktívnych členiek, ktoré na webovej platforme www.codokazemama.sk, predávajú výsledky svojej kreatívnej činnosti – ručne tvorené výrobky, služby či vydané knihy. Súčasťou je i vlastné vydavateľstvo s úspešnými titulmi z edície Moji kamaráti a Zdravé domáce sladkosti. V roku 2021 spustili aj vlastnú predpredajovú crowdfundingovú platformu.


Pošli dobro ďalej
Projekt Čo dokáže mama je od svojho založenia spojený s pomocou tým, ktorí to potrebujú. Časť výťažku z predaja realizovaného na webovej platforme
odovzdávame rodinám s nevyliečiteľne chorými deťmi. Každoročne organizujú veľké aukcie handmade výrobkov a mesačne Jednoeurové výzvy, z ktorých výťažok putuje deťom so zdravotnými problémami.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >