Toto nikdy neprebolí. Známy športový pár sa teší z detí, no zároveň prežíva najťažšie dni

pt, 13. júna 2022 o 04:43

Tešia sa z polročného dievčatka i starších detí, napriek tomu je toto obdobie pre lyžiara Bodeho Millera a jeho manželku Morgan už štvrtý rok jedno z najbolestnejších v roku. 10. júna 2018 sa totiž utopila ich dcérka Emeline, keď spadla do bazéna počas návštevy u známych a dospelí si to neskoro všimli.

Známy športový pár odvtedy neúnavne apeluje na rodičov, aby dbali na prevenciu a naučili už bábätká základom bezpečného pohybu vo vode. A rovnako intenzívne obaja na svoju dcérku aj spomínajú. Tohtoročné smutné výročie si pripomenuli na Instagrame týmto milým videom, spomienkami na krásne a šťastné chvíle, ktoré za necelé dva roky (19 mesiacov) spolu prežili. „Veľmi nám chýbaš, dievčatko, naďalej hýb horami,“ odkázala Morgan.


A hoci sa za štyri roky už manželia tešili z narodenia ďalších potomkov, naposledy to bolo práve dievčatko, ktoré po šiestich mesiacoch konečne pomenovali, Scarlet Olivia, strata Emmy zostáva niečím, čo neprebolí. „Niekedy všetko, na čo myslím, si ty, počas júnových nocí uprostred júna,“ citovala Morgan pieseň, ktorú zvolila ako sprievod k tomuto videu.

„Sedeli sme na pohovke, pila som čaj, rozprávali sme sa. Náhle sa mi zdalo, že je nejaké ticho. Otočila som sa a všimla si, že dvere, vedúce na k bazénu boli otvorené. Zastavilo sa mi srdce,“ opisovala Morgan tragédiu pre stanicu NBC. A hoci za dcérkou okamžite skočila a prišli aj záchranári, dievčatko na druhý deň v nemocnici zomrelo. Morgan bola už vtedy tehotná so synom Eastonom. K nemu za štyri roky ešte pribudli chlapci dvojičky a nedávno dievčatko Scarlet. „Moje malé svetielko,“ teší sa jej mama.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >