Tina so Separom sú od seba, ale kvôli deťom sa dokážu dohodnúť. Krásne narodeninové oslavy detí!

gb, 22. februára 2021 o 05:00

Speváčka Tina (36) a raper Separ (34) oznámili koniec svojho manželstva už v auguste minulého roka, no keď ide o deti, dokážu spolu vyjsť. Dôkazom sú i spoločné narodeninové oslavy dcérky s nezvyčajným menom Tia Lilianna a syna Leonarda, ktorého má Tina s futbalistom Richardom Lásikom.

Leonardo, ktorého Separ vychovával, oslávil ôsme narodeniny v sobotu 20. februára a mamička mu venovala krásne vyznanie: „Prosím, ostaň taký láskavý, citlivý, spravodlivý, rozvážny. Buď zdravý, šťastný a rozdávaj úsmev a šťastie, v tom si dokonalý. Rob nám navždy takú radosť, akú nám robíš už osem rokov. Si láska. Milujem ťa". Tina síce nemá veľmi šťastie v láske, ale toho najlepšieho muža svojho života už našla. „My už to máme nacvičené. Keď sa Lea opýtam: Vieš, čo je večná škoda?, prevráti očami, lebo je to milióntykrát a odpovie: Viem, mama. Že si ma nemôžeš vziať za muža. Lebo si najúžasnejší muž, akého som kedy spoznala," napísala speváčka, ktorá sa okrem náročného osobného života musí vyrovnávať aj s chorobou roztrúsenou sklerózou. Separovi zasa minulý rok zistili prítomnosť rakoviny a prešiel si náročnou liečbou. Na narodeninovej fotke sú však všetci v dobrom rozmare.



O pár dní skôr ako Leonardo, siedmeho februára, oslávila piate narodeniny Tia Lilianna. Oslava bola, ako sa patrí. Obaja rodičia, brat i veľká princeznovská torta s drakom. „Kým nás máš, môžeš si byť celkom istá tým, že vždy budeme stáť za tebou, kryť ti chrbát, nesmieš sa báť, si milión dôvodov na to sa smiať a byť šťastný, si naša princezná a život zmysel má, navždy ostaneš nami milovaná! Milujeme ťa, Anička, si splnený sen," vyznala sa hrdá mamička, pre ktorú narodenie dcéra zostane už navždy výnimočným dňom.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >