Tie už vyrástli a sú celá mama! Martina Moravcová ukázala svoje deti v Dallase

pt, 30. novembra 2020 o 04:01

Deň vďakyvzdania je síce americký sviatok, Martina Moravcová však žije v USA už dlho a pripomína si ho tiež. Aj so svojím manželom Martinom a deťmi, 10-ročnou Karolínou a sedemročným Michalom. Práve pri príležitosti tohto sviatku sa na sociálnych sieťach podelila o fotografie celej rodiny. Pozrite sa, ako jej deti už vyrástli. A ako sa na ňu podobajú!

Martina Moravcová

Foto: archív Martiny Moravcovej

Deň vďakyvzdania sa v Spojených štátoch slávi každý štvrtý novembrový štvrtok a pripomína začiatky osídľovania takzvaného Nového sveta. Konkrétne udalosť z roku 1621, keď prisťahovalci z Európy v osade Plymouth spolu s miestnymi Indiánmi vzdali hostinou vďaku za úrodu a prežitie náročného uplynulého roka.

„Happy Thanksgiving (šťastný Deň vďakyvzdania),“ komentovala jednoducho fotografiu naša najslávnejšia plavkyňa v histórii, majsterka sveta i Európy, ktorá má na konte 67 medailí zo svetových podujatí, vrátane olympijských. Dosiahla ich aj vďaka tomu, že ešte ako študentka odišla do Dallasu v USA, kde mala neporovnateľné podmienky na tréning.

Tam sa zoznámila aj so svojím manželom, Slovákom Martinom Valkom, ktorý je dnes slovenským honorárnym konzulom pre štát Texas. Majú dve deti – Karolínu a Michala a čas trávia striedavo na Slovensku aj v USA. Ako si nažívajú doma v Dallase, ukazujú tieto fotografie zo spomínaného Dňa vďakyvzdania (ďalšie uvidíte, ak si kliknete na šípku na obrázku).

V lete boli na Slovensku, precestovali aj okolie Piešťan, odkiaľ Martina pochádza. Na snímke Čachtický hrad.

Z výletu v Malej Fatre.

A takto „americky“ si rodina Martiny Moravcovej užila Halloween.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >