Martina Moravcová v bazéne, ako ste ju ešte nevideli. So svojimi deťmi

Patricia Poprocká, 17. júna 2020 o 04:24

Aké by to boli deti plaveckej šampiónky, keby nevedeli plávať... Martina Moravcová to tie svoje naučila naozaj ukážkovo, dcéra Karolína aj syn Michal sú vo vode ako doma. Takto si nedávno zaplávali všetci traja spoločne.

Martina s Michalom a Karolínou, ako inak, pri vode.

Foto: Facebook Martiny Moravcovej

„Martina so svojimi malými plavcami, motýlie trio,“ komentoval video manžel našej najlepšej plavkyne v histórii Martin Valko.


Martina Moravcová po ukončení plaveckej kariéry žije v Dallase, kde sa venuje predovšetkým rodine. „Varím a rozvážam ich po krúžkoch,“ konštatovala vo vlaňajšom rozhovore pre náš portál. Dnes sa situácia trocha zmenila, keďže pandémia koronavírusu zastavila život aj v USA, Martine pribudla ešte aj úloha učiteľky a trénerky.

Ako prezradila nedávno v relácii TV Markíza Reflex, všetci veľa športujú – okrem plávania aj behávajú, bicyklujú, tiež si zacvičia a hrajú tenis. Karolína sa dokonca už zúčastnila nejakých detských turnajov.

Naozaj pekne im to ide aj vo vode, Martina sa nedávno na Facebooku pochválila fotografiou i videom, ako Karolína pláva v mori s delfínmi. „Nielen zdokonaľovanie delfínových kopov a pohybov počas tréningu v bazéne, ale aj v mori so skutočnými majstrami pohybov,“ napísala v komentári.

Nie každý také zažije... Plávanie s delfínmi.

Foto: Facebook Martiny Moravcovej

Vzhľadom na to, ako sa Karolína, ktorá bude mať čoskoro 10 rokov, na mamu veľmi podobá, má človek niekedy pocit, že vidí plávať malú Martinu.

... a ešte jedna.

Foto: Facebook Martiny Moravcovej

V Dallase počas Veľkej noci.

Pripraviť sa, pozor, štart!

Radosť v mori.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >