Televízia hľadá detských hercov do pripravovaného rodinného seriálu Mami, kúp mi psa

TASR, gb, 29. marca 2019 o 04:12

Do pripravovaného rodinného seriálu Mami, kúp mi psa hľadá RTVS chlapcov a dievčatá vo veku šesť až 11 rokov, ktoré sa kamarátia so zvieratkami. Videovizitku dieťaťa môžu rodičia poslať do RTVS prostredníctvom aplikácie iReportér do 31. mája 2019.

Prihlásite svoje dieťa do seriálu?

Foto: shutterstock.com

Mami, kúp mi psa je názov pripravovaného 10-dielneho rodinného seriálu, ktorý sa bude nakrúcať podľa rovnomennej detskej knižky slovenskej autorky Zuzany Štelbaskej. Ondrej, 11-ročný chlapec z mesta, strávi letné prázdniny u deda na vidieku. Veľmi túži mať vlastného psíka a snaží sa všetkým dokázať, že to myslí naozaj vážne a starostlivosť oň neberie na ľahkú váhu. Na návšteve u svojho deda, ktorý má troch chlpáčov, sa presvedčí, že mať štvornohého priateľa nie je vôbec také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Pútavý príbeh o Ondrejovi na jeho ceste k naplneniu najväčšieho sna mať psa je aj cestou poznania, že pes nie je hračka, ale rovnocenné stvorenie, ktoré treba ľúbiť a rešpektovať.

Videovizitku dieťaťa v dĺžke jednej minúty môžu rodičia poslať prostredníctvom mobilnej aplikácie iReportér do 31. mája 2019. Video je potrebné označiť #mamikupmipsa a do popisu uviesť meno, vek, bydlisko dieťaťa a telefónny kontakt na zákonného zástupcu. Seriál Mami, kúp mi psa sa bude nakrúcať na Slovensku celé leto 2019.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >