Talentované deti sa zišli v Poprade, prebieha piaty ročník festivalu Tatras Talent Cup

TASR, 9. januára 2019 o 11:23

Už piaty ročník umeleckého festivalu detí a mládeže pod názvom Tatras Talent Cup sa až do 14. januára koná v Poprade a okolí.

Na Slovensku je veľa talentovaných detí, pod Tatrami sa predstavili aj minulý rok.

Foto: Tatras Talent Cup

Na akcii sa zúčastnia slovenskí finalisti festivalov Viva Talent Festival a Top Talent Festival s celoštátnou pôsobnosťou. Prídu aj medzinárodní účastníci z Ukrajiny a Ruska.

Súťažiť sa bude v žánroch hudba, spev a tanec, a to konkrétne v sobotu 12. januára. Výsledky oznámia na galashow v ten istý deň o 17. hodine v Dome kultúry Poprad. Vystúpia na nej účastníci festivalu a hostia.

Profesionálnym hosťom bude Monika Haasová, herečka, tanečníčka a mímka, ktorá debutovala ako hlavná postava v obľúbenom detskom seriáli Bambuľka. Diváci Galashow môžu vyhrať zaujímavé ceny. Zahraniční účastníci festivalu si pre návštevníkov pripravili aj workshop.

Tento ročník sa bude konať aj výstava výtvarných prác Projektu Konfigurácia - Festivals Talent. Diváci si ju môžu pozrieť vo vstupnej hale veľkej zasadačky Mestského úradu v Poprade a tamojšieho domu kultúry. Uvidia tam vybrané práce z obdobia piatich rokov trvania tohto projektu.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >