Slávne Slovenky a Slováci, ktorí minulý rok privítali prírastok do rodiny

Gabriela Bachárová, 3. januára 2023 o 04:54

Gáboríkovcom sa narodila druhá dcérka Leia, herečka Táňa Pauhofová povila dievčatko Mílu a manželka hokejistu Mariána Hossu priviedla na svet tretiu dcérku. Kto sa ešte minulý rok tešil z prírastku do rodiny?

Táňa Pauhofová sa minulý rok stala mamičkou.

Foto: Ľuboš Pilc, Pravda

Táňa Pauhofová

Obľúbená herečka Táňa Pauhofová sa prvýkrát stala mamičkou až vo svojich 39 rokoch. Dcérku Mílu porodila svojmu manželovi, hudobníkovi Jonatánovi Pastirčákovi, v októbri minulého roka.





Ivana a Marián Gáboríkovci

Do rodiny známeho hokejistu Mariána Gáboríka (40) a modelky a tanečnice Ivany Gáborík (36) pribudlo na konci mája k dvojročnej Belle ďalšie dievčatko. „Vitaj v našom svete, drahá Leia,” napísala mamička na sociálnych sieťach po narodení dcéry.







Zuzana Haasová

Herečka Zuzana Haasová porodila Marínu v septembri ako 41-ročná. Z prvého manželstva má ešte takmer dospelú Romanu. O ďalšie dve deti pritom herečka žiaľ, prišla. Dcérka Karolínka sa narodila predčasne v 8. mesiaci a žila len pár hodín po pôrode. Synovi Šimonovi prestalo biť srdiečko v brušku, na svet prišiel bez života tiež v ôsmom mesiaci gravidity.



Sima Magušinová

Speváčka Sima Magušinová si svoje súkromie vždy strážila a na rozdiel od iných slávnych ľudí neprezentovala svoje tehotenstvo ani pôrod takpovediac v priamom prenose na sociálnych sieťach. O tom, že čaká dieťa, verejne nehovorila. Len pozorným fanúšikom neušlo, že už nemá bruško. Podrobnosti o materstve však nie sú známe. Speváčka (34) je vydatá za moderátora Michala Magušina.



Anička a Robo Jakabovci

Na konci januára oslávi prvý rok druhorodené dieťa hereckého páru Aničky (29) a Roba (46) Jakabovcov. Synček Ondrej pribudol k dvojročnej dcérke Agnes.



Dominika Stará

Speváčka Dominika Stará, vydatá Jurena (29), sa prvého potomka dočkala začiatkom roka. Doslova si ho vymodlila, keďže je silne veriaca. „Trinásty február bude navždy zapísaný v našich srdciach ako deň, keď si z nás urobil tých najšťastnejších rodičov. Milujeme ťa, Miško,” odkázala speváčka svojmu prvorodenému.



Marián Hossa

Marián Hossa (43) je nielen skvelý hokejista, ale našiel sa aj v roli otca. Je hrdým tatkom hneď troch dcér. K Mie (10) a Zoje (8) pribudla v polovici augusta v maličká Emma. A hoci športovec dúfal, že do tretice sa podarí chlapček, určite neľutuje, že má doma dokonalý babinec.



Attila Vegh

Koniec februára bol výnimočný pre zápasníka Attilu Végha (37). Manželka Natália mu porodila dcéru Dorotku. Doma ju už čakal dvojročný braček Attila.



Ewa Farna

V prvej polovici marca sa stala dvojnásobnou mamou česká speváčka Ewa Farna (29). Ella pribudla do rodiny k staršiemu bratovi, štvorročnému Arturovi. Manželom speváčky je bývalý gitarista z jej vlastnej kapely Martin Chobot.



Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec

„Malý braček je už s nami. Vitaj v tej našej športovej rodine, Oliverko! Sme veľmi šťastní, že ťa máme,“ týmito milými slovami oznámili český hokejista Tomáš Plekanec (39) a česká tenistka Lucie Šafářová (35) narodenie svojho druhého potomka. Oliver, ktorý sa narodil v máji brnianskej pôrodnici, pribudol k sestričke Leontýnke. Tá už robí radosť rodičom tri roky.





Barbara Jagušák

Barbara Jagušák, moderátorka a dcéra slávnej moderátorky Aleny Heribanovej, porodila priamo na Vianoce! „Stal sa vianočný zázrak. Najkrajší vianočný darček, Zachary Jozef Jagušák, prišiel na svet dnes o 10:41 ako krásny 3510-gramový chlapec. Má 53 cm, modré oči, hnedé kučierky a usmieva sa na celý svet. Hoci tu dnes pre chorobu nemohol byť náš drahý Doduško, myslíme na neho a veľmi ho ľúbime. Ďakujem mojej najdrahšej segre Pamele, že sa hrdinsky zhostila Dodovej úlohy a krásne ho na sále zastúpila. Milujem vás, rodina moja drahá,” napísala na sociálnej sieti, kde zverejnila fotografiu z nemocnice. Doma sa na bračeka už tešila staršia sestrička Izabelka (5).








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >