Speváčke Jane Kirschner sa vrátili záchvaty paniky. Ako s nimi bojuje?

Gabriela Bachárová, 1. júla 2020 o 05:00

Obdobie karantény nebolo náročné len pre bežných ľudí, ale aj pre známe osobnosti. Priznala to i obľúbená speváčka Jana Kirschner (41), ktorá už roky žije spolu so svojou rodinou vo Veľkej Británii.

Jana Kirschner otvorene povedala, že sa po deviatich rokoch musí znovu vyrovnávať so záchvatmi paniky, našťastie sa však objavujú už len sporadicky. Psychicky neľahké obdobie sa umelkyňa snaží zvládnuť pobytom v prírode a relaxačnými metódami. „Je nás viac a je dobré vedieť, že v tom nie ste sami. Rozprávajte o tom, čo vás trápi a nezabúdajte dýchať! Vaše telo vám všetko napovie. Niekedy stačí len načúvať," vyzýva všetkých, ktorí majú podobné trápenie.



K dobrej nálade určite neprispieva ani nutnosť zdržiavať sa stále viac menej len doma, pretože kvôli koronavírusu platia bezpečnostné opatrenia a nikto sa nechce dobrovoľne ohroziť nákazou. Večne v teplákoch, to na optimizme nepridá, Jana Kirschner sa s tým však rozhodla bojovať doslova ženskými zbraňami.

„Dnes som si po dlhom čase dala make-up a dokonca aj náušnice. Ja viem, veď sa nikam nechystám. Naše dcéry okamžite spozorneli a vyzvedali, kam idem a komu sa chcem páčiť. Potrebovala som iba niečo zmeniť. Poviem Vám, zafungovalo to, začala som sa znova cítiť ako ja! Celkom som zabudla, aké to je..." priznala speváčka.

„Určite si pamätáte tú jednoduchú mantru z kampane L’Oréal „Vy za to stojíte"! Je fajn si to občas pripomenúť, pretože niekedy to z mnohých dôvodov nevidíme, alebo na to nie je čas, prípadne skončíme pri tom, že na to vlastne nie je dôvod. Urobme to občas, možno len tak pre seba. Pretože nám to urobí radosť, zmení náladu alebo dokonca zmení pohľad na veci okolo nás. Pretože my za to stojíme!" vyzýva Jana Kirschner svojich fanúšikov.



Rúž a mesto speváčke svedčia, hoci sa posťažovala, že v Londýne hlásia tridsiatkové teploty. „Radšej by som síce bola na Klingeri alebo na Richnave, ale dnes bude stačiť Temža," popriala všetkým krásne dni.



Svoje dve dcéry, deväťročnú Matildu a päťročnú Yolanu, na verejnosti neukazuje, a tak sa fanúšikovia musia uspokojiť so zábermi zozadu. Otcom detí je britský hudobník Eddie Stevens. Túto fotografiu Jana Kirschner zverejnila pri príležitosti Medzinárodného dňa žien a doplnila ju jednoduchou, no výstižnou popiskou: moje malé ženy.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >