Janu Kirschner schladila dcéra: Si ako Popoluška, len varíš, upratuješ a posluhuješ

gb, 20. apríla 2020 o 05:01

Pri čítaní rozprávky deťom sa môžete veľa dozvedieť aj o sebe. Presvedčila sa o tom i obľúbená speváčka Jana Kirschner (41), mama deväťročnej Matildy a päťročnej Yolany.

„Bolo nebolo. Za dávnych čias žila v ďalekej krajine Popoluška. Od rána do večera musela variť a upratovať a všelijako posluhovať... Odrazu naša dcéra radostne zvolá: Mami, to si ty! To je o tebe! Nech žijú deti. Nech žije život," podelila sa speváčka so svojimi fanúšikmi o veselú príhodu z domáceho života. Aj Jana Kirschner sa v čase koronavírusovej pandémie zdržuje väčšinou doma, kde sa stará o svoju rodinu, no nestráca pri tom úsmev.



Ani ťažká doba speváčke neuberá na optimizme a stále sa snaží vnímať krásy života: „Záleží na maličkostiach. Rozkvitnuté kamélie v parku. Krása v čase karantény."



Jana Kirschner svoje dcéry na verejnosti neukazuje, fanúšikovia sa tak mohli v poslednej dobe potešiť aspoň pohľadom na dievčatá zozadu. Ich fotografiu speváčka zverejnila pri príležitosti Medzinárodného dňa žien a doplnila ju jednoduchou, no výstižnou popiskou: moje malé ženy. S deťmi a partnerom, britským hudobným producentom Eddiem Stevensom žije umelkyňa už dlhé roky v Anglicku.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >