Speváčka Tina: Dcériným šialeným emóciám nekladiem odpor, vypláca sa mi to

pt, 30. mája 2019 o 10:30

Speváčka Tina sa posledné roky namiesto šoubiznisu venuje iným veciam, najmä rodine, a súdiac podľa fotografií, ktoré zverejňuje na Instagrame, cíti sa šťastne.

Tina a jej manžel Separ.

Foto: Profimedia

S raperom Separom, šesťročným Leom a štvorročnou Tiou Lilli Annou tvoria šťastnú usmiatu rodinku. Speváčkine deti hudbu rovnako ich mama očividne milujú, pozrite si, aká je z nich zohratá aj tanečná dvojica.

Tina je známa tým, že nedbá na konvencie, bez ohľadu na názory okolia robí to, čo považuje za správne. „Prestala som rešpektovať to, čo sa hovorí a čo sa odo mňa žiada, lebo to nikam nevedie a smeruje to len k nejakej chorobe, či už kožnej, alebo inej. Ja chcem žiť podľa seba,“ vysvetlila pred časom pre portál Pluska.

Po narodení detí sa nebála vyjsť na verejnosť ešte so zvyšnými tehotenskými kilami, propagovala dojčenie na požiadanie, teda aj na verejnosti. Teraz sa k svojim deťom snaží o rešpektujúci prístup, zachováva ich slobodu a dbá na to, aby sa hýbali, žili v súlade s prírodou a poznali ju.

„ V lese nie je wifi, ale sľubujem, že nájdeš spojenie,“ citátom psychológa a spisovateľa Ralpha Smarta komentovala nedávnu vlastnú rodinnú fotografiu v parku.

Priznáva, že dcéra Anička, ako ju zjednodušene volajú, podedila po nej aj Separovi vzdorovitú povahu. „Preto trestať ju za ´dedičstvo´ mi príde mimoriadne hlúpe a ignoranstké. Cítim, že PROJEKT ANIČKA si vyžaduje o niečo precíznejší prístup ako neustále krotenie a formovanie, aby sa zmestila do preddefinovaných noriem. Naučila ma nechať dôjst jej ´šialenú´ emóciu bez môjho kladenia odporu, o to kratšie to potom trvá a následne dokáže prísť aj ospravedlniť, objať ma,“ prezrádza Tina svoje metódy.

Ako vraví ďalej, keď víchor prejde, dcérka je veľmi milá a nežná. „Porozprávala mi, že keď bude veľká, bude mat dcérku. Bude sa volať Julka, budú mať veľkú záhradu a bude jej ukazovať, ako sa pestuje pažítka. Za plotom bude sliepka a tiež jeden koník. Naučí ju, ako sa polievajú kvietky a ako sa ľúbia stromy. A budú sa veľa prechádzať. A ja som spokojne šoférovala domov. Bude fantastická mamka,“ napísala Tina.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >