Páči sa vám taká oslava? Dcérka Moniky Bagárovej mala rok, rodičia stavili na okázalosť

Gabriela Bachárová, 30. mája 2021 o 04:15

Vystrojili by ste svojmu dieťaťu či vnúčaťu pompéznu oslavu, alebo si narodeniny či inú príležitosť radšej užijete v skromnejšom duchu? Obľúbená speváčka Monika Bagárová (26) si zvolila prvú možnosť. Pozrite sa, ako to vyzeralo, keď jej malá Rumia oslávila jeden rok.

Rodičia urobili oslavy hneď dve, pre rodinu a pre priateľov. Výzdobu zverila Monika Bagárová profesionálom, ktorí všetko zladili do posledného detailu, veď pozrite nižšie na fotografie. Hovorí sa, že koľko ľudí, toľko chutí. Napokon, prečo nie? Čo si o oslavách vo veľkom štýle myslíte vy? Hlasujte v ankete na konci článku, sme zvedaví na Váš názor.

„Moja milá Ruminka, moje vysnívané dieťatko. Dnes oslavuješ svoje prvé narodeniny. V rovnaký deň ako tvoj deduško, ten najlepší, akého si si mohla priať. Chcela by som sa Ti poďakovať, si to najcennejšie a najkrajšie, čo ma v živote mohlo stretnúť. S Tebou život dostal tie pravé hodnoty a začal byť naopak farebný. Keď poviem, že nič silnejšieho som v živote nezažila, všetky mamičky na svete mi dajú za pravdu," vyznala sa obľúbená česká speváčka, ktorá je známa i u nás.

„Prajem si, aby Ťa láska, smiech, zdravie a božie požehnanie sprevádzali po celý život. Už teraz viem, že raz z Teba bude dobrý a láskavý človek, ktorý okolo seba bude rozdávať radosť, lásku a dobro. Ďakujem pánu bohu za ten najväčší dar, aký som mohla od života dostať," nechala sa ďalej počuť.

Otcom dievčatka je zápasník v takzvaných zmiešaných bojových umeniach (MMA) Makhmud Muradov (31), ktorý má uzbecké korene. Speváčka si materstvo nevie vynachváliť a je šťastná ako nikdy.



Slávnostné fotografovanie.







Rumia s babičkou.




ANKETA:

Páči sa vám, ak sa narodeniny dieťaťa oslavujú vo veľkom štýle?

93,1%



6,9%












Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >