„Sme unavení, nevyspatí, no nemenili by sme za nič,“ vyznáva sa čerstvý dvojnásobný otec Robo Papp

Patricia Poprocká, 15. decembra 2020 o 04:39

Spevák Robo Papp sa začiatkom decembra stal druhýkrát otcom a hoci majú s manželkou Veronikou odvtedy za sebou niekoľko náročnejších nocí, zo synčeka Leonarda sa nesmierne tešia. „Mladý pán by stále iba spal, ale keď chceme spať my, to vie byť hore okamžite!,“ podelil sa o zážitky na Instagrame.

Robo Papp a jeho manželka Veronika sa rodičmi stali začiatkom decembra.

Foto: AVON

Robo Papp priznal, že vďaka častým nočným budíčkom vidia s manželkou svet „tak trošku kreslene, rozmazane“ – čomu prispôsobil aj aktuálnu fotografiu. „Ale zo dňa na deň lepšie sa s tým všetkým stotožňujeme. Rodičovstvo je krásne a náročné zároveň,“ dodal.

Veronika je druhou manželkou známeho speváka. S prvou, dcérou hudobníka Laca Lučeniča, majú dcéru Izabelu, ktorá prišla na svet predčasne. Ako spevák spomína, pri narodení vážila 600 gramov a prvé tri mesiace svojho života strávila v nemocnici. Kým vtedy sa Robo Papp o dcérku obával, teraz si pri synovi môže vychutnávať všetky radosti (vrátane nočných budíčkov) naplno. Ako napríklad na tejto fotografii, v kontakte s Leom koža na kožu. „Prajem všetkým deťom na svete, aby boli zdravé a šťastné a všetkým rodičom odkazujem, aby každý deň ďakovali za svoje deti a aby nenadávali, keď k nim v noci musia vstávať, lebo môcť v noci vstávať k svojmu dieťaťu je veľké privilégium, ktoré nemá každý,“ pripomína.

Robo Papp so svojimi oboma deťmi.

Leonard sa narodil 3. decembra a Robo Papp bol vnímavým pozorovateľom, i podporovateľom. „Ženy musím vám povedať, že vás obdivujem za to, čo všetko dokážete zvládnuť,“ zložil poklonu nežnému pohlaviu. Dodal, že žena je práve po pôrode najkrajšia. „Nie keď sa namaľuje a ide do divadla. Tá čistá krása, bolesť a radosť, ta SILA, všetky pocity sveta, ktoré sa zračia v jej tvári, keď spozná svoje dieťa robia ženu najkrajšou na svete. Nehanbite sa milé ženy ukazovať svetu svoju pravú tvár, instagram, apky, filtre, to je všetko fajn zábava, ale skutočná krása je vo vás...“

Robo Papp zverejnil aj fotografiu „skutočnej krásy“ svojej manželky krátko po pôrode. Upozornil však, že je určená pre priateľov, nie pre médiá. Ak chcete, môžete si ju pozrieť na spevákovom instagramovom profile.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >