Slovenskóóóóó....! Nasťa Kuzminová v hokejovom, s dcérkou Oliviou navliekli do dresu aj psa

pt, 24. mája 2021 o 04:21

Pochádza z Ruska a na svoje korene nezabúda, v srdci však má aj Slovensko, ktoré sa pred rokmi stalo jej druhou vlasťou, a pod vlajkou ktorého získala tri zlaté olympijské medaily. Biatlonistka Nasťa Kuzminová si nenecháva ujsť prebiehajúce hokejové majstrovstvá, pozrite, ako fandili s dcérkou Oliviou našim proti Bielorusku.

Nasťa, športovkyňa telom aj dušou, je rovnako oduševnená aj fanúšička. Hokejom teraz u nich žije celá rodina, ušlo sa dokonca aj psovi, fenke Bony, ktorú si rodina zobrala z útulku. „Hokejový duch u nás doma,“ napísala na Instagrame k tejto veselej fotografii.

Keď bojovala o svoje zlato na olympiáde v Soči, priamo na trať ju prišli vtedy podporiť aj naši hokejisti. ,,Poďme Nasťa, bojuj, vyhráš to! Do toho!,“ ozývali sa pokriky Zdena Cháru, Milana Jurčinu či Branka Radivojeviča. „Boli úžasní, a aj keď som chcela ísť pomalšie, nedovolili mi spomaliť. Ich pokriky ma vyburcovali,“ komentovala vtedy šťastná Nasťa, ktorá to teraz nášmu tímu, hoci už v inom zložení, opláca pred televíznou obrazovkou.

Zaujímavý bude pondelkový zápas Slovenska s Ruskom, keďže Nasťa aj jej manžel Daniel sú obaja z Ruska, kde majú dodnes príbuzných. Ku svojej pôvodnej vlasti sa hlásia tiež a k úcte vedú aj svoje deti. Takto boli celá rodina napríklad v Banskej Bystrici, kde žijú, položiť kvety k pomníku vojakom Červenej armády 9. mája, kedy sa slávi v Rusku Deň víťazstva nad fašizmom. „Chceme, aby naše deti vedeli, ctili a nezabúdali na tých, vďaka ktorým žijeme v mieri,“ odkázala Nasťa.


Pozdrav Kuzminovcov k nedávnemu Dňu rodiny. Krátke video dáva nahliadnuť do ich života a spoločných aktivít. Prevládajú športové, ako inak.


A ešte jedno krátke video, v hlavnej úlohe Bony, miláčik rodiny.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >