Slávna športovkyňa úprimne o materstve: Ako na húsenkovej dráhe. Občas premýšľate, či bolo dobré na ňu vliezť

Patricia Poprocká, 7. mája 2023 o 04:39

Mať deti je ten najkrajší dar, hovorí Zuzana Rehák Štefečeková, olympijská víťazka v trape a šťastná mama dvoch synov. Zároveň sa nebojí otvorene hovoriť ani o tej druhej, náročnejšej stránke materstva a urobila tak aj teraz, pri príležitosti siedmych narodenín staršieho syna Nathana.

Zuzana Rehák Štefečeková je dvojnásobnou mamou a rodina je pre ňu to najdôležitejšie.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

S vďačnosťou, láskou, úprimne, tak, ako je pre ňu typické. Zuzana, ktorá je silno veriaca, sa vyznala, že deň, keď sa Nathan narodil, bol a navždy zostane výnimočný. „Pred siedmimi rokmi nám Pán dal ten najkrajší dar do našich životov, dal našim životom naplnenie a zmysel,“ napísala na Instagrame.

Vzápätí priznala, že to nie je vždy jednoduché, ale nemenila by za nič na svete. „Prirovnala by som to k jazde na húsenkovej dráhe: Sú momenty, kedy počas jazdy rozmýšľate, či to bolo dobré rozhodnutie na ňu vliezť, ale na konci vystupujete plní úsmevu a endorfínov a išli by ste na ňu hneď znova a znova. Je to môj najväčší učiteľ života,“ vyznala sa o svojom synovi. „Milujem Ťa, Nany, a ďakujem, že mám to požehnanie byť práve ja Tvojou mamou,“ uzavrela krásny príspevok.



Okrem Nathana má Zuzana Rehák Štefečeková so svojím manželom ešte mladšieho syna Noaha, ktorý v októbri oslávi štyri roky. Takto si pred časom urobili vychádzku vo dvojici.


Zuzana sa stále venuje trapu a vďaka podpore manžela a blízkeho okolia sa jej darí zladiť starostlivosť o rodinu i úspešnú športovú kariéru.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >