Šikovné mamy, prihláste svoj výrobok do súťaže a vyhrajte pobyt s rodinou!

gb, 13. novembra 2018 o 18:29

Atraktívne ceny získajú víťazky už štvrtého ročníka najväčšej súťaže pre šikovné mamičky na Slovensku Najkrajší výrobok od mamky 2018. Medzi cenami bude aj mediálny priestor na našom webe, vďaka ktorému sa ešte viac zviditeľnia. Súťaže sa každý rok zúčastňujú stovky tvorivých mám.

Prihlásite sa do súťaže?

Foto: Shutterstock.com

Svoj výrobok môžu mamičky vyfotiť a prihlásiť do 30. novembra do 12. hodiny. Porota vyberie 60 najlepších, ktoré postúpia do verejného hlasovania na Facebooku na stránke Čo dokáže mama. Zverejnené tam budú 3. decembra. Do finále postúpi 15 výrobkov, ktoré získajú najvyšší počet lajkov. Z finálových výrobkov vyberie porota tri víťazné, mená víťaziek budú známe 23. decembra.

Minulý rok vyhrali krásne šaty s potlačou od Matty Urbanič.

Foto: archív webu Čo dokáže mama

Mamička na prvom a druhom mieste získa ako hlavnú cenu pobyt na dve noci pre celú rodinu v hodnote 500 eur vo Vysokých Tatrách, mamka na treťom mieste vyhrá celoročné predplatné systému na spracovanie miezd a účtovníctva. K tomu pre všetky tri ešte ďalšie ocenenia, aj priestor na našom webe, kde budú môcť prezentovať svoje výrobky a svoj životný príbeh.

Víťazkou minulého ročníka sa stala mamička Matty Urbanič, ktorá sa venuje módnemu dizajnérstvu a vyrába nádherné šaty s potlačou. „K módnemu dizajnérstvu som sa dostala na materskej dovolenke, kedy som si povedala, že je čas pracovať na samej sebe, na svojom vlastnom rozvoji. Keďže materská dovolenka trvá tri roky, vedela som, že je to dosť dlhá doba na to, aby som rozbehla svoju túžbu pracovať v odevnom priemysle,“ povedala po víťazstve mama šesťročnej dcérky.

Organizátorom súťaže je stránka www.codokazemama.sk, na ktorej môžu mamičky predávať svoje výrobky či ponúkať svoje služby. Podrobnosti o súťaži nájdete na tomto odkaze.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >