Roztomilá princezná! Z najmladšej dcérky herečky Milly Jovovich rastie kráska ako jej mama

pt, 5. februára 2021 o 04:55

Rok dozadu o takom čase zverejňovala Milla Jovovich fotky, ako s niekoľkodňovou dcérkou spoločne oddychujú v posteli a bojujú so silnou novorodeneckou žltačkou. Dnes je už z Osian krásna malá slečna. Druhého februára oslávila rok a slávna herečka si príležitosť nenechala ujsť, o radosť sa podelila na sociálnej sieti.

Úloha trojnásobnej mamy Mille Jovovich pristane a robí ju šťastnou.

Foto: SITA/AP

Malá princezná oslavovala svoj prvý rok ovocnou tortou. Ako však prezradila Milla Jovovich, oslávenkyňu torta príliš nenadchla, radšej ju prenechala súrodencom. Herečka totiž pre ňu chcela niečo zdravšie a domáce, tak požiadala kamarátku, aby jej upiekla nie s plnou dávkou cukru. „Prekvapujúco, Osi sa rozhodla byť spôsobnou mladou dámou a vôbec ju nerozmačkala. Sotva sa jej dotkla. Ktovie, možno sme mali prísť so sladkou verziou,“ s úsmevom konštatovala.

V každom prípade, vyzerá veľmi dobre.

Herečka Osian porodila v pomerne vysokom veku, ako 44-ročná a po narodení museli riešiť zdravotné komplikácie, ako spomínanú žltačku. Dnes je už všetko v poriadku a herečka je šťastná, ako vraví, Osi naplnila tento bláznivý rok láskou. „Má úsmev pre každého okolo, či už rodinu, priateľov alebo cudzích. Požaduje spojenie s okolitým svetom a cez priamy pohľad a výraznú osobnosť ho dostáva. Veľmi ju milujeme a som vďačná, že ju máme vo svojich životoch!“

Osian sa, podobne ako jej staršie sestry, na svoju krásnu mamu veľmi podobá. Posúďte sami.


Prvé krôčiky.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >