FOTO Ninka oslávila jeden rok. Dcérka Adriany Sklenaříkovej sa na otecka podobá stále viac

gb, 16. septembra 2019 o 06:12

V utorok 17. septembra oslávi slovenská modelka Adriana Sklenaříková svoje 48. narodeniny. A má za čo životu ďakovať. Vychováva krásnu dcérku Ninku, ktorá 17. augusta oslávila jeden rok, a manžela, s ktorým ju spája pekný vzťah.

Adriana Sklenaříková

Foto: Facebook Adriany Sklenaříkovej


Malá Ninka je kópiou svojho otca, ako možno vidieť na poslednej fotografii, ktorú na svojom instagramovom účte zverejnil manžel Adriany Sklenaříkovej, francúzsko-marocký podnikateľ arménskeho pôvodu Aram Ohanian. Okrem modelky a Ninky je na fotografii aj jeho syn, ktorého má z iného partnerstva.

Ako modelka povedala v rozhovore pre francúzsky časopis, veľmi chcela, aby sa jej dieťa podobalo na toho, koho miluje. Ako otecko pritom podľa Adrianiných slov Nina vyzerala už od narodenia.

Adriana Sklenaříková sa o dieťatko snažila dlhý čas, ale bez úspechu. Materstvo kvôli kariére modelky dlho odkladala a potom to už prirodzene nešlo. Prešla si niekoľkými potratmi i neúspešnými umelými oplodneniami. To posledné bolo úspešné. Na jeho začiatku však modelku postihlo krvácanie a hrozilo, že o dieťa príde. Ninka sa narodila v monackej Nemocnici princeznej Grace. Modelka by si priala aj ďalšie dieťa a ako sa vyjadrila, možnosťou by bola aj adopcia.




Adriana Sklenaříková Ninku veľmi rada nosí. Na fotografii je spolu so svojou sestrou a jej malou dcérkou.




Takto vyzerala malá Ninka na začiatku júna.




S manželom Aramom Ohanianom. Modelka si ho vzala v roku 2014. Je to jej už druhé manželstvo, predtým bola trinásť rokov vydatá za francúzskeho futbalistu Christiana Karembeua. Aram Ohanian je podnikateľ, vlastník niekoľkých luxusných hotelov, reštaurácií aj nočných klubov. Ako modelka povedala, hoci sa snaží venovať čo najviac dcére a prácu si teraz berie len občas, nezanedbáva ani svojho manžela. Partnerstvo považuje za rovnako dôležité ako materstvo. Adriana Sklenaříková žije s celou rodinou v Monaku.




Tehotná Adriana Sklenaříková so svojím manželom Oramom Ohanianom.




Modelka pôvodne začala v Prahe študovať medicínu, v treťom ročníku však neodolala ponuke francúzskej modelingovej agentúry. Celosvetovo známa sa stala vďaka reklamnej kampani na slávnu podprsenku značky Wonderbra, ktorej bola verná päť rokov. V roku 1998 ju Guinessova kniha rekordov vyhlásila za modelku s najdlhšími nohami na svete.






















Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >