Rozcítený Cristiano Ronaldo na krásnej fotke s maličkou dcérkou. „Forever Love...“

pt, 1. mája 2022 o 13:58

Je taká drobunká, že sa mu vojde na predlaktie a slávny futbalista si vychutnáva prvé chvíle s ňou najviac ako sa dá. Cristiano Ronaldo sa so snúbenicou Georginou Rodriguez tešili na dvojičky, 17. apríla však chlapček príchod na svet neprežil. Zdrvení rodičia teraz nachádzajú útechu a silu ísť ďalej aj vďaka jeho sestričke, ktorú už majú doma z nemocnice.

Cristiano Ronaldo s partnerkou Georginou na archívnej snímke.

Foto: TASR/AP

Nedávno sa s priaznivcami na sociálnej sieti podelili o spoločnú rodinnú fotografiu všetkých detí, teraz Cristiano Ronaldo pridal ďalšiu dojímavú snímku. Na nej si maličké dievčatko pestuje v náručí, obaja bez šiat, takmer v kontakte koža na kožu. Malinká si spokojne spinká a dojatý otec sa nad ňou rozplýva. Slová sú zbytočné, samotný futbalista komentoval len: „Forever Love“ (Láska navždy).


Cristiano Ronaldo je tak momentálne otcom piatich detí. S Georginou má dve, Alanu Martinu a teraz najmenšiu dcérku. Predchádzajúce tri, najstaršieho, 12-ročného Cristiana, a potom dvojičky Matea a Mariu, mu vynosili náhradné matky. Najstarší syn Cristiano sa naposledy dostal do povedomia verejnosti tým, že jeho slávny otec priznal, že ešte nemá mobilný telefón. Ronaldo je presvedčený, že na mobil majú deti ešte čas, a to najmä preto, aby na nich netrávili priveľa času a radšej žili skutočný život.

Spomínaná prvá spoločná fotografia veľkej, sedemčlennej rodiny.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >