Rastie ako z vody! Dcérka Moniky Beňovej robí rodičom len radosť

Gabriela Bachárová, 30. marca 2021 o 05:00

Materstvo vo vyššom veku nie je žiadne tabu, dôkazom je i 52-ročná politička Monika Beňová, ktorá sa už sedem mesiacov teší z dcérky Ley. Pozrite sa, ako si užíva mamičkovské radosti!

Prvého apríla vstúpi dcérka političky do svojho ôsmeho mesiačika a má sa čulo k svetu. Mame do života pritom prišla nečakane, otehotnieť vo vyššom veku nie je žiadna samozrejmosť. Lekári sú skeptickí nielen k šanci otehotnieť, ale graviditu starším mamičkám ani veľmi neodporúčajú, najmä kvôli možným zdravotným problémom dieťaťa. Monika Beňová sa však rozhodla ísť svojou vlastnou cestou, nedbala na často odsudzujúce komentáre a rozhodnutie stať sa mamou sa jej vyplatilo, novej životnej úlohy sa po rokoch zhostila s nadšením.

„Moja láska spieva," pochválila sa europoslankyňa na sociálnej sieti peknou fotografiou s dcérkou. Lea je druhým dieťaťom političky, z manželstva s už zosnulým novinárom Martinom Beňom má syna Martina (30). Ďalším dôležitým mužom v živote europoslankyne bol Fedor Flašík, toto manželstvo však bolo bezdetné. Otcom malej Ley je mladý advokát Ľubomír Klč (36).



... a keď Lea práve nespieva, rada si pospinká.



Tichá radosť. Dcérka Moniky Beňovej odpočíva po papaní.



Cestou na nepovinné očkovanie. Monika Beňová je veľkou zástankyňou očkovania, myslí si, že na Slovensku by to nepovinné malo byť cenovo dostupnejšie alebo zadarmo, pretože veľa rodín si ho nemôže finančne dovoliť. Pre ľudí, ktorí očkovanie odmietajú, má jasný odkaz: Mali by ste sa hanbiť.



„Ľubo varil," s týmto lakonickým konštatovaním ponúkla Monika Beňová pohľad na jedno večerné menu. Vyzerá to lákavo, nechali by ste sa pozvať?



Fotografie so svojím súčasným partnerom Monika Beňová veľmi nezverejňuje, ale občas urobí výnimku. Na sociálnej sieti zverejnila spomienku na návštevu francúzskeho letoviska Cannes z roku 2018 s dôvetkom, že snáď zasa budú môcť cestovať.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >