Raper Kali bez cenzúry: U nás doma to vyzerá takto

pt, 16. novembra 2021 o 04:31

Je o ňom známe, že jeho malá dcérka Nelly je preňho všetkým, na rozdiel od iných celebritných rodičov sa Kali nesnaží na sociálnych sieťach ukazovať len v ideálnom (až nereálnom) svetle.

Raper Kali je momentálne na materskej dovolenke, ako informoval na sociálnej sieti.

Foto: TV Markíza

Naopak, nedávno sa podelil o fotografiu, ako to vyzerá u nich v obývačke v bežný deň, aj s príslušným odkazom kolegom, ktorí sa radi prezentujú štylizovanými fotkami so svojimi deťmi.

„Strašne ma baví, (keď sledujem Instagram), ako majú niektorí ľudia zo showbiznisu stále upratané a ich deti sú furt učesané a ustrojené a poslušné a aj doma majú na sebe veci, jak keby išli do divadla... super,“ zamýšľal sa pri tejto fotografii z vlastného bývania. „Častokrát sa pýtam sám seba, či vôbec vykonávajú potreby. Obdivujem vás,“ dodal aj s príslušným emotikonom.

Rodičia s malými deťmi zaiste veľmi dobre vedia, o čom hovorí. Vyzerá (prípadne svojho času vyzeralo) to u vás podobne? Raperovi sledovatelia na Instagrame priznali, že áno.

„Konečne vidím normálnu fotku a nehanbím sa ako to u nás vyzerá,“ napísala napríklad Veronika. „Aj u nás to podobne vyzerá, ale ja to neriešim... Keď je čas, upracem, keď sa hráme, sa hráme,“ pridala sa Zuzana.

„Nie som človek zo showbiznisu, preto to u nás vyzerá ešte horšie, ale veď čo, deti sú malé iba raz, možno nám niekedy práve ten bordel bude chýbať,“ smiala sa zasa Lenka.

„Toto je bordel? Podľa mňa ešte upratané,“ skonštatovala zasa Dominika. Čo myslíte vy?


Takto sa pred mesiacom pochválil nástupom na materskú dovolenku. Upratané bolo.

Nelka pomáha otcovi aj s novým albumom. Zatiaľ ako prvý poslucháč-kritik.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >